Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Adventures

Jos tahdot muutaman tarinan ajan kirjoittaa jotakin ihan uutta juonenkäännettä, ja saada siitä erikoispalkintoja, olet saapunut oikeaan paikkaan.

Seikkailut Hemsburyssa ovat juonellisia tehtäväkokonaisuuksia. Niitä ei ole tarkoitus suorittaa kolmen lauseen pikaspurttina, vaan niihin on tarkoitus käyttää hiukan aikaa ja aivoja, jotta juoneen pääsee mukaan. Seikkailut ovat usein ihan tavallisia tallielämän hulinoita tai kilpailuretkiä - luonnollisesti hemsburylaisella hienostelulla höystettynä.
Joskus saattaa myös ilmaantua määräaikaisia erikoisseikkailuja, jotka poikkeavat tavallisesta joko tunnelmaltaan tai toteutukseltaan. (Esimerkiksi kesäinen leiri/vaellus, halloweenin yömaasto tmv.) Niistä ilmoitetaan kuitenkin yleensä ilmoitustaululla.

Seikkailutarinoita ei lasketa tasojen tehtäviin. Niillä ei siis edisty tasoilla, eikä niistä saa puntia. Hauskuus ja erikoispalkinnot ovat kuitenkin vaivan väärti, jos pitää kirjoittamisesta! Seikkailun suorituksesta saa myös merkin kaappiinsa.
Seikkailuja on helppoja ja vaativia, ja jokaisen esittelyssä lukee myös, mitä seikkailun suorittamiseen vaaditaan. Seikkailulla sinun tulee kirjoittaa siitä noin 2-4 peräkkäistä tarinaa. Seikkailun kesken ei voi kirjoittaa muita tarinoita tai toista seikkailua. Et myöskään voi suorittaa kahta seikkailua heti peräkkäin.

Seikkailutarinat otsikoidaan tallipäivyriin muodossa "Seikkailun nimi - Osa X", jotta ne erottuvat tavallisista tarinoista, ja jotta ylläpito pysyy kärryillä.curtis.jpg lachlan.jpg sean.jpg curtis-hadley-greatwar.jpg donna.jpg
 
elaine.jpg hadley-foxhounds.jpg elaine-ladieshunter.jpg hadley.jpg kummitukset2.jpg
©2019 ✤ Hemsbury Stables ✤ - suntuubi.com