Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Auld Lang Syne

Tarinakisa / Tapahtumapäivä 10.1. / Viimeinen osallistumispäivä 9.1.

Tulokset

Kiitos kaikille osallistujille! Oli ihana saada näinkin monta ratsukkoa vielä melko kokeiluluontoiseen tapahtumaan - toivottavasti tarinatapahtumiin riittää väkeä tulevaisuudessakin.

Palkinnoksi osallistumisesta kaikki saavat Hemsburyn oman ykkösruusukkeen, joka on brittiläisen koodiston mukaan sinipunainen. Sen saa tallentaa omalle koneelleen ja vaikka hevosensa sivuille, jos tahtoo. Perinteisesti hunteilla ei valita voittajaa, vaan kilvoittelun päätarkoitus on hauskanpito ja hyvä urheiluhenki. Siksi jokainen osallistuja on ykkönen!

A-ryhmässä
Meredith ja Fitz tarinaa ei tullut
Jesy ja Zodiac Risky Deal

B-ryhmässä
Veera ja Ella
Victoria ja Tulenkantaja
Monica ja We Love Running
Julia ja Chandelier

Kaksi parasta ratsukkoa satunnaisessa järjestyksessä olivat Veera & Hemsbury Seolh, sekä Jesy & Zodiac Risky Deal! Tarinat hurmasivat erityisesti sillä, että retkitunnelma ja mielenkiinto olivat helposti aistittavissa ja sekä ihmisten että hevosten käytökselle annettiin mukavasti tilaa tekstissä. Molemmat saavat kotiin viemisiksi Hemsburyn sinisävyisen fleeceloimen ja pehmustetun riimun!


Kuvat voi klikata isommiksi ja tallentaa omalle koneelleen.
Tarvittaessa mahdollisuus myös vihreään värivaihtoehtoon.

Palaute

Parhaan kaksikon valinta oli todella hankalaa, koska taso oli yleisesti ottaen todella korkealla, palaute on aakkosjärjestyksessä nimimerkin mukaan.
Kaikkia tekstejä luki oikein mielellään, ja teitä olisi ihana nähdä Hemsburyn tapahtumissa jatkossakin! Jos oman tarinansa tahtoo talteen blogiin, hevosensa päiväkirjaan tai vaikka omalle koneelleen, eikä sitä ole aiemmin muistanut tallentaa, saa sitä pyytää. Myös Hemsbury Stables ottaa mielellään vastaan palautetta. Sen saa jättää esimerkiksi alla olevaan samaiseen kirjaan, johon kisaosallistumisetkin. Yksityisellä tai julkisesti, kuten parhaalta tuntuu.

Jesy: Tyyliltään ihan erilainen, hetkellisempi ja vähän lyhyempi tarina - silti kuvailun taso oli aivan mahtava. Sisällytit ihanasti tapahtumatarinan repliikit ja toimet mukaan omaan tekstiisi niin, että ne sopivat siihen. Sen lisäksi vastaus tehtävänannon kuraroiskeisiin osui aivan nappiin!
Julia: Tunnekuvaus oli ihastuttavaa ja pidin kovasti unenomaisesta olotilasta täydellisellä retkellä - ja myös pienestä harharetkestä ja todellisuuteen palaamisesta. Tällaista tekstiä lukisi todella mielellään jatkossakin. Fiiliksiin saattoi todella samastua ja hevosen käytöstä oli kuvailtu oikein luonnollisesti.
Monica: Käytit rohkeasti pohjatarinaa tukenasi ja kehitit sitä eteenpäin oikein toimivaksi ja nätiksi tekstiksi. Pärskähdysten ja kavioiden töminän kuvailu teki tekstistä ihastuttavan konkreettisen, ja siihen oli helppo eläytyä! Toimivat repliikit toivat ihanaa lisäeloa.
Veera: Tykkäsin kovasti jo tarinan aloituksesta - oman tallin ilmoitustaululla mainoksen näkeminen ja isän mukanaolo toivat mukavaa realismia. Kuvailet hyvin ja yhteistyötä uuden hevosen kanssa oli tosi kiva seurata! Kilpaillen laukkaavat lampaat olivat osuva vastaus tehtävänantoon.
Victoria: Oma humma oli selkeästi ainoa aarre, ja sen käytöksen kuvailu oli aivan mahtavaa! Ihanaa peilailua toisten ratsujen ja omien tunteiden välillä, ja Tulenkantajan ratsastustuntuma oli lukijallekin selkeä ja eläydyttävissä.

Vieraskirja  [ Kirjoita ]

Yksityinen viesti

17.01.2016 14:23

Nimi: Veera
Kotisivut: http://www.tuloton.suntuubi.com/fi/Veera/P%C3%A4iv%C3%A4kirjablogi/?id=25&lang=fi

11.01.2016 17:20
Hei. Linkissä mun tunnelmoinnin Auld Lang Syne tapahtumasta. :) Mielestäni kisojen tehtävänanto oli selkeä ja oli mukava osallistua tällaiseen erilaiseen tapahtumaan. Olen jatkossakin ehdottomasti mukana! ^.^

T.Veera

Yksityinen viesti

11.01.2016 15:33

Yksityinen viesti

04.01.2016 20:57

Yksityinen viesti

31.12.2015 13:58

Yksityinen viesti

27.12.2015 01:45

Yksityinen viesti

24.12.2015 13:37

Yksityinen viesti

23.12.2015 16:37

©2019 ✤ Hemsbury Stables ✤ - suntuubi.com