Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Tasks for Stablehands

Tallilla avustaville hevosenhoitajille on kolmenlaisia tehtäviä: hoitotehtävät, ratsastustehtävät ja muut tehtävät. Jokaisesta suoritetusta tehtävästä saa palkkioksi 5 virtuaalipuntaa, £5, jotka saa käyttää hoitohevosensa varusteisiin Kreivittäressä.
Tehtävät ovat siis juoni-ideoita. Ne on jaoteltu tasoihin, ja jokaisella tasolla on tietty määrä tehtäviä, jotka pitää suorittaa ennen seuraavalle etenemistä. Vanhoja tehtäviä saa kuitenkin aina tehdä, ja mitä enemmän niitä teet, sen hauskempaa sinulla tulee Hemsburyssa olemaan!
Totta kai saat kirjoittaa myös ihan tavallisia tallitarinoita hevosen harjailusta, kuten muillakin virtuaalitalleilla. Tehtävien suorittaminen on kuitenkin ainakin hetken välttämätöntä - hoitohevosen saa ykköstason päätteeksi, kun on tutustunut paikkoihin.

Käytännössä jokaisesta tehtävästä saa kirjoitettua yhden tarinan, ja tyyli on vapaa. Samassa tarinassa voi halutessaan suorittaa useammankin tehtävän, varsinkin jos teksti on vähän pidempi. Tehtävien yhdistely on niiden yksinkertaisuuden takia melko helppoa. Sekalaiset tehtävät on merkitty kolmiolla ∇, hoitotehtävät sydämellä ♥ ja ratsastustehtävät tällä ℜ-kirjaimella.

Tasot ja tehtävättaso1.jpg taso2.jpg taso3.jpg taso4.jpg taso5.jpg
 
taso6.jpg taso7.jpg taso8.jpg taso9.jpg
©2019 ✤ Hemsbury Stables ✤ - suntuubi.com