Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Showtime and sports

Metsästysratsastus?

- Jos kaikki ovat vihdoin paikalla, niin voimme sopia kilparatsujen jaosta, Elaine ehdotti niin, että se kuulosti enemmän komennukselta. Koko toimisto tuntui hiljenevän.
- Sapfolla on vuokraaja nyt, joten sitä ei voi varata. Ja Seanilta on tullut sääntö siitä, ettei oreja oteta tähän junnuluokkaan, hän lisäsi. Minua jännitti. Mitä jos en saisikaan ratsuksi rakasta suosikkiruunaani?

Tapahtumat

Hemsburyn tapahtumakirjo on laaja, mutta yleisesti ottaen kilpailut ovat aina villejä, ja usein ehkä tarinapainotteisempia ja erikoisempia kuin monilla virtuaalitalleilla. Esimerkkinä lajikirjosta ovat esimerkiksi keihään, miekan ja revolverin kanssa ratsain suoritettava taitorata eli tent pegging; vauhdikas joukkuelaji hevospoolo tai ehkä jopa poolocrosse, sekä päivän mittaiset hurjapäiset hunting-retket ja kenttäratsastuskilpailut.

Erittäin mielellään järjestetään tarinakilpailuja ja -tapahtumia. Niissä kun on jokaiselle osanottajalle enemmän mieltä ja suurempi onnistumisen riemu, kuin pelkissä nimi listaan-tyyppisissä tempauksissa. Ne ovat myös näyttelyiden lisäksi käytännössä ainoita kilpailuja, joihin Hemsburyn väki osallistuu.

Neiti Banker ripustaa tallin ilmoitustauluille aina uusia osallistumislistoja Hemsburyn kilpailuihin, ja muistuttaa ratsastajia tutkimaan myös muiden tallien tarjontaa, jos kiinnostava kilpailu löytyy.

tapahtuma päivä/vip laji kutsu/tulokset
Auld Lang Syne (tarinakisa) 10.1. / mennyt metsästys tulokset
Spring Hunt (tarinakisa) 15.5. / mennyt metsästys tulokset
Horse Show (sekakisa) 1.7. / mennyt kilpailut tulokset
Estekilpailut - - -
       

...

©2019 ✤ Hemsbury Stables ✤ - suntuubi.com