Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Stalls and paddocks

SuffolkinhevonenMetsästyshevonen

- Ai, se olit sinä, Curtis tokaisi kun astuin talliin. Hän harjasi käytävällä tummanrautiasta tammaa melko voimakkaasti ja kurtistin kulmiani. Noukin silti kauraämpärin ovensuusta.
- Jep. Tulin vain hakemaan tätä, jotta saamme Paulalle ponin kiinni, sanoin ja rahisutin kauroja.
Curtis nyökkäsi ja kysyi: - Onko se se shetlantilainen taas?
- Ai Magnus vai? kysyin virnuillen. Ratsastuksenopettaja nauroi ääneen.

Hemsburyn hevoset

REMONTTIPÖLYÄ TALLIKÄYTÄVÄLLÄ!
KARSINOITA KUNNOSTETAAN.

Uusista karsinoistaan löytyvät jo:

Lucille - Dack - Frankie - Eira - Morse - Nilla - Lawrence - Gibberish - Goldie -

Kaikki asiakasratsumme ovat asiakastoimintaan soveltuvia, selväpäisiä ja laadukkaita harrastehevosia. Tuntihevoset jaetaan tason mukaan, ja varsinkin aloittelijalle turvallisin vaihtoehto on usein poni tai varmajalkainen risteytyscob. Kaikki tuntihevosemme ovat tarvittaessa kuitenkin myös hyviä oman kilpauran aloitteluun. Asiakashevosten joukosta saa myös valita itselleen hoidokin, jos tutustumiskäyntinsä jälkeen tahtoo jäädä Hemsburyyn.

Lisäksi tallissa asuu tällä hetkellä yksi ulkopuolinen yksityishevonen:
Thalia Quod, tammikuun vuokra maksettu (rekiretki).

<--Edellinen 21 / 23 Seuraava-->
suff-shenandoah.jpg
[Täysikokoinen kuva]

työhevosristeytys (suff x drum-hevonen)
ruuna, punaruunikonkirjava tobiano
säkäkorkeus 168 cm
7-vuotias, hoitajana ?
kutsutaan nimellä Sherry

kuva

Shenandoah on erikoisen näköinen iso, kirjava työhevonen. Se on rauhallinen ja kulkee verkkaisella tahdilla hoitajansa mukana, haukottelee ja torkkuu harjatessa, eikä aina tajua, minne suuntaan ihminen sen tahtoisi väistävän. Ehkei se aina edes huomaa hoitajaansa. Jos sitä napauttaa kylkeen pari kertaa, niin se hätkähtää kyllä hereille ja tottelee höristen parhaansa mukaan. Taluttaessa Sherrylle on laitettava naru suuhun tai suitset päähän yksinkertaisesti siksi, ettei sitä muuten saa pieni hoitaja pysymään käsissä. Vauhtia ei onneksi ole kamalasti, mutta voimaa sitäkin enemmän.
Ratsastaessa Sherry yllättää - se on todella kiva ja kevyt (kokoisekseen) ja sillä on pehmeät, isot askeleet. Kääntymiset, jarruttelut ja nostot vaativat totta kai paljon tilaa ja aikaa, ja keventäminen on pitkien askelien takia vaikeaa, mutta kun ruunan valtavuuteen tottuu, sen kanssa voi hyvin tehdä vähän koulujuttuja ja ehkä hypätäkin jotain pientä. Parempi Sherry on kyllä kärryjen edessä tai rennoilla maastolenkeillä. Aloittelijalle se voi olla maastossa jopa turvallisempi vaihtoehto kuin

Painotettu lähinnä työajoon ja valjakkoajoon, koska sekä suffolk että drum-hevonen ovat työhevosia. Osaa silti toimia yllättävän kauniisti myös ratsuna. Sherry menee ulkonäkönsä ja kokonsa puolesta myös valtavana maxi-cobina, muttei rakenteeltaan sovellu kovin rankkaan estetreeniin.

Taidot: työajo; valjakkoajo yksilö- ja parivaljakkona, noviisi
Kouluratsastus HeB, rataesteet 70, maastoesteet 70.

Syntynyt 19.7.2015, ikääntyy satunnaisesti
Omistaja J. , VRL-13777
I: EVM drum-hevonen • E: Swing Low©2019 ✤ Hemsbury Stables ✤ - suntuubi.com