Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Stalls and paddocks

SuffolkinhevonenMetsästyshevonen

- Ai, se olit sinä, Curtis tokaisi kun astuin talliin. Hän harjasi käytävällä tummanrautiasta tammaa melko voimakkaasti ja kurtistin kulmiani. Noukin silti kauraämpärin ovensuusta.
- Jep. Tulin vain hakemaan tätä, jotta saamme Paulalle ponin kiinni, sanoin ja rahisutin kauroja.
Curtis nyökkäsi ja kysyi: - Onko se se shetlantilainen taas?
- Ai Magnus vai? kysyin virnuillen. Ratsastuksenopettaja nauroi ääneen.

Hemsburyn hevoset

REMONTTIPÖLYÄ TALLIKÄYTÄVÄLLÄ!
KARSINOITA KUNNOSTETAAN.

Uusista karsinoistaan löytyvät jo:

Lucille - Dack - Frankie - Eira - Morse - Nilla - Lawrence - Gibberish - Goldie -

Kaikki asiakasratsumme ovat asiakastoimintaan soveltuvia, selväpäisiä ja laadukkaita harrastehevosia. Tuntihevoset jaetaan tason mukaan, ja varsinkin aloittelijalle turvallisin vaihtoehto on usein poni tai varmajalkainen risteytyscob. Kaikki tuntihevosemme ovat tarvittaessa kuitenkin myös hyviä oman kilpauran aloitteluun. Asiakashevosten joukosta saa myös valita itselleen hoidokin, jos tutustumiskäyntinsä jälkeen tahtoo jäädä Hemsburyyn.

Lisäksi tallissa asuu tällä hetkellä yksi ulkopuolinen yksityishevonen:
Thalia Quod, tammikuun vuokra maksettu (rekiretki).

<--Edellinen 9 / 23 Seuraava-->
hun-id-orcus.jpg
[Täysikokoinen kuva]

irlannintyöhevonen
ruuna (3 pakastetta)
nokinen ruunikko, otj vuohissukka
säkäkorkeus 159 cm
6-vuotias, hoitajana ?
kutsutaan nimellä Ollie

uva

Orcus on ehdottomasti niitä hevosia, jotka näyttävät isommilta ja hurjemmilta kuin oikeasti ovatkaan. Se on jykevärakenteinen hieman samaan tapaan kuin tallin muut isot ruunikot Lucille ja Dodger ovat, mutta on luonteenlaadultaan onneksi rauhallinen ja luotettava.

Ollie liikuskelee karsinassa hoitamisen yhteydessä paljon, saattaa talloa varpaille sekä väistää satulaa ja suitsia. Se ei kuitenkaan tee sitä ilkeyttään, vaan on vain utelias ja hieman tottumaton uusiin ihmisiin. Jos Ollien kanssa muistaa olla kärsivällinen ja rauhallinen, ja jutella sille mukavia, se on kiltti ja rauhallinen hoidettava, ja jos se pyörii liikaa, sen voi sitoa kiinni. Se pitää harjaustuokioista ja pärskähtelee rentoutuessaan. Taluttaessa se on hyväkäytöksinen, eikä pysähtele tai pyrähtele pyytämättä, ainakaan ilman hyvää syytä.

Ollien kävelytyyli on aika löysä ja tassutteleva, joten sen kyydissä on mukava istua. Jos mukavasta tahtoo kuitenkin saada hienon tai energisen, saattaa töitä joutua tekemään hieman enemmän. Kun Ollien saa hereille heti alkutunnista, se tekee tehtävät hyvällä energialla, mutta jos ratsastaja ei itse tee mitään, ei ruuna myöskään ilmaiseksi työskentele. Ravi ja laukka levähtävät helposti melko pitkäksi ja holtittomaksi menoksi, vaikka vauhti olisikin nollassa, jos Ollie saa laiskotella. Ei se sitä kiusallaan tee, mutta se on vielä melko kokematon siinä, mitä ratsastustunti tarkoittaa.
Maastossa ja esteillä Ollie on elementissään, vaikka sen pitääkin vielä oppia nostelemaan jalkojaan kunnolla. Sisällä se saattaa joskus tehdä äkillisiä käännöksiä kytätessään varjoja maneesin nurkissa. Siihenkin auttaa kuitenkin se, että antaa nuorelle ruunalle jotain muuta, mihin keskittyä.

Orcus on vielä nuori, joten vaikka se on kiltti, se on melko haastava tuntihevonen.

Taidot: hyvä kehittyvä hunter,
Kouluratsastus HeB, rataesteet 110 cm, maastoesteet 100 cm.

Olliesta sanottua:

Oingy-Boingy, Harpleyn metsästysseuran Tapanin-tapaamisessa 2017: "A second piece by the same artist, giving us another look at one of their horse-and-rider pairs, Ollie and Hadley win the prize for Best Turned Out with their neat workmanlike tack and correct turnout.
"Such a handsome horse, if he wasn't so big I'd have given him the Horse The Judge Would Most Like To Ride rosette because he sounds like a sensible and level-headed sort.
"

Palkinnot:

tulossa

Virtuaalihevonen.
Syntynyt 11.02.2017, ikääntyy satunnaisesti.
VH-tunnus tulee
Omistaja: J. VRL-13777
Kasvattaja: Farbranch Irish Draughts
I: Wendell Eagle • E: Suims Sealbhóir©2019 ✤ Hemsbury Stables ✤ - suntuubi.com