Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Stalls and paddocks

SuffolkinhevonenMetsästyshevonen

- Ai, se olit sinä, Curtis tokaisi kun astuin talliin. Hän harjasi käytävällä tummanrautiasta tammaa melko voimakkaasti ja kurtistin kulmiani. Noukin silti kauraämpärin ovensuusta.
- Jep. Tulin vain hakemaan tätä, jotta saamme Paulalle ponin kiinni, sanoin ja rahisutin kauroja.
Curtis nyökkäsi ja kysyi: - Onko se se shetlantilainen taas?
- Ai Magnus vai? kysyin virnuillen. Ratsastuksenopettaja nauroi ääneen.

Hemsburyn hevoset

REMONTTIPÖLYÄ TALLIKÄYTÄVÄLLÄ!
KARSINOITA KUNNOSTETAAN.

Uusista karsinoistaan löytyvät jo:

Lucille - Dack - Frankie - Eira - Morse - Nilla - Lawrence - Gibberish - Goldie -

Kaikki asiakasratsumme ovat asiakastoimintaan soveltuvia, selväpäisiä ja laadukkaita harrastehevosia. Tuntihevoset jaetaan tason mukaan, ja varsinkin aloittelijalle turvallisin vaihtoehto on usein poni tai varmajalkainen risteytyscob. Kaikki tuntihevosemme ovat tarvittaessa kuitenkin myös hyviä oman kilpauran aloitteluun. Asiakashevosten joukosta saa myös valita itselleen hoidokin, jos tutustumiskäyntinsä jälkeen tahtoo jäädä Hemsburyyn.

Lisäksi tallissa asuu tällä hetkellä yksi ulkopuolinen yksityishevonen:
Thalia Quod, tammikuun vuokra maksettu (rekiretki).

<--Edellinen 7 / 23 Seuraava-->
hun-heylogan.jpg
[Täysikokoinen kuva]

irlanninhunter/Irish Sport Horse
ori, mustankirjava (overo)
säkäkorkeus 167 cm
7-vuotias, hoitajana Renee
kutsutaan nimellä Logan

Logan on iso ja reipas ori, joka tuntuu juuri sopivan röyhkeältä kouluratsuksi, ja ehkä hieman liian kiivaalta esteratsuksi. Se on tarkkaavainen ja huomiotaherättävä ilmestys karsinassaan, ja kerää katseita kentälläkin. Vaikka Logan kurtistelee ynseänä kulmiaan tarhassa sekä muille oreille että uusille ihmisille, se on rauhallinen ja oppinut hyvin sen, mikä käytös on hyväksyttävää ja mikä ei. Se tutkii hoitaessa tulijan tarkkaan, ja kannattaa ainakin aluksi sitoa kiinni, mutta mitään huonoja tapoja ei oikeastaan ole.
Isot askeleet ja hyvä ryhti ovat Loganin ydin, sekä hyvässä että pahassa. Ori toimii ratsastajalla, joka tietää mitä tekee. Se on hyvin herkkä puremaan kuolaimelle ja jännittymään, jos avut ovat liian tiukkoja tai epäselviä, mutta kuuntelee istuntaa hyvin. Vauhtia löytyy, mutta se pysyy aisoissa jos rauhallisen tahdin tekee Loganille heti alussa selväksi. Ori on perinyt varmajalkaiselta isältään hyvän, varman hyppytyylin, mutta kuumuu monen yllätykseksi esteillä todella herkästi.
Ajoittain yrmystä ja hurjasta olemuksesta huolimatta kaikki Loganin tekeminen on enemmän luokkaa pam, hoidettu, tattista vaan, kuin mitään pitkäaikaista kaahailua ja höseltämistä edestakaisin.

Logan on iso nuori ori, joten se ei käy vielä aktiivisesti nuorten tunneilla, vaan kulkee lähinnä neiti Bankerin ja neiti Tannfieldin valmennettavana.

Taidot: hyvä tuleva hunter,
Kouluratsastus VaB, rataesteet 110 cm, maastoesteet 100 cm.

Virtuaalihevonen.
Syntynyt 12.7.2016, ikääntyy satunnaisesti.
VH-16-209-0071
Omistaja: J. VRL-13777
Kasvattaja: Naakka
I: Hey Valentin (ID) • E: Big Hat Logan (xx)
ASTUU VAIN OVERO-NEGATIIVISIA TAMMOJA.©2019 ✤ Hemsbury Stables ✤ - suntuubi.com