Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Stalls and paddocks

SuffolkinhevonenMetsästyshevonen

- Ai, se olit sinä, Curtis tokaisi kun astuin talliin. Hän harjasi käytävällä tummanrautiasta tammaa melko voimakkaasti ja kurtistin kulmiani. Noukin silti kauraämpärin ovensuusta.
- Jep. Tulin vain hakemaan tätä, jotta saamme Paulalle ponin kiinni, sanoin ja rahisutin kauroja.
Curtis nyökkäsi ja kysyi: - Onko se se shetlantilainen taas?
- Ai Magnus vai? kysyin virnuillen. Ratsastuksenopettaja nauroi ääneen.

Hemsburyn hevoset

REMONTTIPÖLYÄ TALLIKÄYTÄVÄLLÄ!
KARSINOITA KUNNOSTETAAN.

Uusista karsinoistaan löytyvät jo:

Lucille - Dack - Frankie - Eira - Morse - Nilla - Lawrence - Gibberish - Goldie -

Kaikki asiakasratsumme ovat asiakastoimintaan soveltuvia, selväpäisiä ja laadukkaita harrastehevosia. Tuntihevoset jaetaan tason mukaan, ja varsinkin aloittelijalle turvallisin vaihtoehto on usein poni tai varmajalkainen risteytyscob. Kaikki tuntihevosemme ovat tarvittaessa kuitenkin myös hyviä oman kilpauran aloitteluun. Asiakashevosten joukosta saa myös valita itselleen hoidokin, jos tutustumiskäyntinsä jälkeen tahtoo jäädä Hemsburyyn.

Lisäksi tallissa asuu tällä hetkellä yksi ulkopuolinen yksityishevonen:
Thalia Quod, tammikuun vuokra maksettu (rekiretki).

<--Edellinen 5 / 23 Seuraava-->
hun-dodger.jpg
[Täysikokoinen kuva]

raskas hunter (clydesdale/xx)
ruuna, ruunikko
pienimerkkinen sabinokirjava
tähti, isot sukat, päistärkarvaa kyljellä
säkäkorkeus 175 cm
15-vuotias, hoitajana ?
kutsutaan nimellä Dodger

kuva kuva

Dodger on herra MacBainin suosikkihevonen, eikä suotta. Se on varmajalkainen ja kylmähermoinen konkari joka säässä ja kaikissa tilanteissa. Satunnainen harharetki herkkulaatikoille saattaa olla tarkoituksellinen, tai sitten vain Seanilta opittu paha tapa, mutta pääasiassa ruuna on oikein kuuliainen. Tallissa Dodger on ystävällinen ja seuraa kaikkea tapahtunutta uteliaana. Se ei ole moksiskaan uusista ystävistä, ja on hoitaessa ja varustaessa avulias. Se on kuitenkin iso, ja säikähtäessään melko hankala pitää käsissä, joten pienempien ihmisten kannattaa joko pyytää käsittelyyn turvahenkilö, tai taluttaa ruunaa vain suitsien kanssa.
Ratsastaessa ruuna on yllättävän sulavaliikkeinen. Sen laukka jylisee kyllä esteiden välillä, eikä se kykene taipumaan kaikkein pienimpään volttiin, mutta se on herkkä ja yritteliäs. Jos oman tuntumansa pitää kevyenä ja avut rauhallisina, Dodger hakeutuu helposti itsekin pyöreämmäksi ja rennommaksi, ja suorittaa annetut tehtävät ketterästi. Vastaavasti kovemmalla kädellä ja nopeilla avuilla se saattaa kuumua tai lopettaa yhteistyön kokonaan.
Raippaa ei tarvitse, mutta vauhti ei myöskään kasva liiaksi. Ruuna on taitava, joskin hieman ruosteessa koulukiemuroiden suhteen. Ehdottomasti se on parhaimmillaan maastossa ja maastoesteillä. Se tuntuu suorastaan riemastuvan aina silloin, kun opettaja avaa alkuverryttelyn jälkeen maneesin oven, ja tunti jatkuu hienojen sisätilojen sijaan kaikenkirjavilla pikkuteillä.

Dodger hyppää, maastoilee ja menee koulua. Se on kiva monitoimihevonen, muttei kokonsa ja herkkyytensä vuoksi käy alkeistunneilla juuri lainkaan. Maastoesteille ja kouluvalmennuksiin olympiakuolain.

Taidot: hyvä hunter;
Kouluratsastus HeA, rataesteet 120 cm, maastoesteet 120 cm.

1. sija kenttäratsastuskilpailuissa Mandelbackessa (29.5.)©2019 ✤ Hemsbury Stables ✤ - suntuubi.com