Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Stalls and paddocks

SuffolkinhevonenMetsästyshevonen

- Ai, se olit sinä, Curtis tokaisi kun astuin talliin. Hän harjasi käytävällä tummanrautiasta tammaa melko voimakkaasti ja kurtistin kulmiani. Noukin silti kauraämpärin ovensuusta.
- Jep. Tulin vain hakemaan tätä, jotta saamme Paulalle ponin kiinni, sanoin ja rahisutin kauroja.
Curtis nyökkäsi ja kysyi: - Onko se se shetlantilainen taas?
- Ai Magnus vai? kysyin virnuillen. Ratsastuksenopettaja nauroi ääneen.

Hemsburyn hevoset

REMONTTIPÖLYÄ TALLIKÄYTÄVÄLLÄ!
KARSINOITA KUNNOSTETAAN.

Uusista karsinoistaan löytyvät jo:

Lucille - Dack - Frankie - Eira - Morse - Nilla - Lawrence - Gibberish - Goldie -

Kaikki asiakasratsumme ovat asiakastoimintaan soveltuvia, selväpäisiä ja laadukkaita harrastehevosia. Tuntihevoset jaetaan tason mukaan, ja varsinkin aloittelijalle turvallisin vaihtoehto on usein poni tai varmajalkainen risteytyscob. Kaikki tuntihevosemme ovat tarvittaessa kuitenkin myös hyviä oman kilpauran aloitteluun. Asiakashevosten joukosta saa myös valita itselleen hoidokin, jos tutustumiskäyntinsä jälkeen tahtoo jäädä Hemsburyyn.

Lisäksi tallissa asuu tällä hetkellä yksi ulkopuolinen yksityishevonen:
Thalia Quod, tammikuun vuokra maksettu (rekiretki).

<--Edellinen 6 / 23 Seuraava-->
hun-hemsburyseolh.jpg
[Täysikokoinen kuva]

keskiraskas irlanninhunter, tamma
rautiaankimo, papurikko
säkäkorkeus 170
7-vuotias, hoitajana Mona
kutsutaan nimellä Ella

kuva kuva

Seolh on Hemsburyn oma nätti ja näppärä hunterkasvatti, ja asiakaskäytössä olevista ehdottomasti laadukkaimpia kilpahevosia. Se on luotettava ja varmajalkainen pienestä tammamaisestä kyttäämisestä huolimatta.

Ella käyttäytyy hyvin ja on rauhallinen, mutta puuhailee usein harjatessa ylimääräistä ja saattaa pitää paljonkin ääntä. Sen ei kuitenkaan tarvitse pelätä karkaavan tai uhkailevan ihmistä - tamma kunnioittaa pientäkin käsittelijää. Vesileikit ovat Ellan lempipuuhaa, ja vaikka se tekee pesukarsinaan saattamisesta helpompaa, aiheuttaa se yleensä myös paikalla olevien ihmisten kastumisen. Taluttaessa Ellalle kannattaa sen kiltteydestä huolimatta laittaa naru suuhun, sillä se saattaa lähteä omille teilleen, jos kokee, ettei käsittelijä ole päättänyt suuntaa.
Ratsastaessa Seolh on melko helppo, mutta hiukan turhan varovainen. Vauhtia löytyy kyllä, eikä tamma tarvitse raippaa juuri nimeksikään, mutta varsinaisten tehtävien tekeminen vaatii kunnon ohjastukea. Alkeistunneilla se käy toisinaan ihan kokeilumielessä, mutta muuten se on lähinnä vähän parempitasoisten nuorten ja aikuisten ratsu jo ihan laatutavoitteistaan ja nuoresta iästään johtuen.
Ella kyttäilee toisinaan maneesin kulmia ja maastoreittien pensaita, mutta seuraa ja päättäväisen ratsastajan saadessaan toimii kyllä. Se saattaa säpsyä kovia ääniä, muttei muuten riehu ylimääräistä. Hyppytekniikka on hyvä, ja kunhan varmuus paranee ja kieltämiset vähenevät, Ellasta tulee oiva hunter ja estehevonen.

Ellan kanssa saa käydä maastossa, hypätä ja mahdollisuuksien mukaan vaikka kärrytelläkin. Se soveltuu melkein kaikkeen käyttöön, mutta saattaa säpsyä, joten yhteistyö kannattaa aloitella kentällä ja maneesissa.

Taidot: hyvä hunter, ajo-opetettu;
Kouluratsastus HeA, rataesteet 130 cm, maastoesteet 110 cm.

Virtuaalihevonen
Syntynyt: 11.5.2009
Ikääntyy Satunnaisesti
Omistaja: J. VRL-13777
Isä: Turkmen Pride • Emä: Kilkenny Selkie

Varsat: -

2016 Harpley Hunt Paras väri-palkinto 2016 Harpley Hunt Vuodenajan maisemat-palkinto

Ellasta sanottua:

Harpley Hunt Boxing Day Meet 2: (kuva 4)
Would you believe it, a fourth lady riding aside in this year's hunt! On a breathtakingly pretty horse, too, with beautifully done dappling which earns this the rosette for Best Colour Horse, and a second for Seasonal scenery for so perfectly capturing the atmospheric snowy landscape.©2019 ✤ Hemsbury Stables ✤ - suntuubi.com