Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Stalls and paddocks

SuffolkinhevonenMetsästyshevonen

- Ai, se olit sinä, Curtis tokaisi kun astuin talliin. Hän harjasi käytävällä tummanrautiasta tammaa melko voimakkaasti ja kurtistin kulmiani. Noukin silti kauraämpärin ovensuusta.
- Jep. Tulin vain hakemaan tätä, jotta saamme Paulalle ponin kiinni, sanoin ja rahisutin kauroja.
Curtis nyökkäsi ja kysyi: - Onko se se shetlantilainen taas?
- Ai Magnus vai? kysyin virnuillen. Ratsastuksenopettaja nauroi ääneen.

Hemsburyn hevoset

REMONTTIPÖLYÄ TALLIKÄYTÄVÄLLÄ!
KARSINOITA KUNNOSTETAAN.

Uusista karsinoistaan löytyvät jo:

Lucille - Dack - Frankie - Eira - Morse - Nilla - Lawrence - Gibberish - Goldie -

Kaikki asiakasratsumme ovat asiakastoimintaan soveltuvia, selväpäisiä ja laadukkaita harrastehevosia. Tuntihevoset jaetaan tason mukaan, ja varsinkin aloittelijalle turvallisin vaihtoehto on usein poni tai varmajalkainen risteytyscob. Kaikki tuntihevosemme ovat tarvittaessa kuitenkin myös hyviä oman kilpauran aloitteluun. Asiakashevosten joukosta saa myös valita itselleen hoidokin, jos tutustumiskäyntinsä jälkeen tahtoo jäädä Hemsburyyn.

Lisäksi tallissa asuu tällä hetkellä yksi ulkopuolinen yksityishevonen:
Thalia Quod, tammikuun vuokra maksettu (rekiretki).

<--Edellinen 14 / 23 Seuraava-->
pon-storytellerstara.jpg
[Täysikokoinen kuva]

connemaranponi, tamma
musta, iso tähti
säkäkorkeus 145 cm
9-vuotias, hoitajana Miina
kutsutaan nimellä Tara

kuva kuva

Show Pony Circuit-palkintokaappi ja kisapisteet täällä.

Tara on lempeä ja utelias ponitamma. Se rakastaa rapsuttelua ja halailua ja onkin helpoimpia hoitoponeja Hemsburyssa. Kuka tahansa voi kyllä käsitellä ja taluttaa sitä rauhassa - pahana tapana on ainoastaan jokaisen ruohotupon imurointi, kun taluttajan silmä välttää. Tamma pitää kaikesta ja kaikista, tulee laitumelta kiltisti, ja seisoo nätisti aloillaan myös pestessä. Se ei pullistele ja ottaa kuolaimet suuhunsa helposti.
Ratsastaessa Tara on taitava ja nätti, ja se on myös melko iso ja voimakas poni, joten se sopii hyvin nuorten ja nuorten aikuisten hunteriksi. Moni kuitenkin välttelee mustaa tammaa, ja ehkä ihan syystäkin - se on todella reipas, eikä siksi sovi kaikkein pienimmille. Tara on saatava heti tunnin alussa kuuntelemaan pidätteitä, sillä se kuumuu helposti, varsinkin esteillä. Ja maastossa, ja laukkatyöskentelyssä... ja siirtymätehtävissä... Yleensä se hiihtää eteenpäin pää viidentenä jalkana, mikä saa ratsastajat roikkumaan pidätteissään. Silloin Tara alkaa painaa ohjalle entistä kovemmin. Sen kanssa on vain istuttava ja hengitettävä ja höllättävä, sillä vetokilvassa hevonen kyllä voittaa. Jos pysyy itse tyynenä, Taran voi saada rentoutumaan, ja tutun kanssa se toimiikin usein hyvin. Sentään se ei pukittele tai kiellä esteille - saattaa pahimpina päivinä riehaantua hyppimään niitä ihan oma-aloitteisesti. Yleensä tunnin kulku on kiinni ihan siitä, kuinka rento ja kärsivällinen ratsastaja itse muistaa olla.

Tara hyppää hyvin ja innokkaasti, ja on maastovarma. Se on silti parhaimmillaan kouluponina, sillä pitkäjänteinen koulutreeni pitää sen keskittyneenä, eikä se silloin kuumu niin pahasti. Tärkein vaatimus ratsastajalle on rauhallisuus, sillä joskus Taran kanssa voi helposti nousta pala kurkkuun sen kiitäessä eteenpäin kuin höyryjuna.

Taidot: hyvä hunter ja monitoimiponi,
Kouluratsastus HeA, rataesteet 100 cm, maastoesteet 100 cm.

Kasvattaja: Kiara, VRL-14264
I: Misty Mountains • E: Kilkenny Banshee©2019 ✤ Hemsbury Stables ✤ - suntuubi.com