Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Stalls and paddocks

SuffolkinhevonenMetsästyshevonen

- Ai, se olit sinä, Curtis tokaisi kun astuin talliin. Hän harjasi käytävällä tummanrautiasta tammaa melko voimakkaasti ja kurtistin kulmiani. Noukin silti kauraämpärin ovensuusta.
- Jep. Tulin vain hakemaan tätä, jotta saamme Paulalle ponin kiinni, sanoin ja rahisutin kauroja.
Curtis nyökkäsi ja kysyi: - Onko se se shetlantilainen taas?
- Ai Magnus vai? kysyin virnuillen. Ratsastuksenopettaja nauroi ääneen.

Hemsburyn hevoset

REMONTTIPÖLYÄ TALLIKÄYTÄVÄLLÄ!
KARSINOITA KUNNOSTETAAN.

Uusista karsinoistaan löytyvät jo:

Lucille - Dack - Frankie - Eira - Morse - Nilla - Lawrence - Gibberish - Goldie -

Kaikki asiakasratsumme ovat asiakastoimintaan soveltuvia, selväpäisiä ja laadukkaita harrastehevosia. Tuntihevoset jaetaan tason mukaan, ja varsinkin aloittelijalle turvallisin vaihtoehto on usein poni tai varmajalkainen risteytyscob. Kaikki tuntihevosemme ovat tarvittaessa kuitenkin myös hyviä oman kilpauran aloitteluun. Asiakashevosten joukosta saa myös valita itselleen hoidokin, jos tutustumiskäyntinsä jälkeen tahtoo jäädä Hemsburyyn.

Lisäksi tallissa asuu tällä hetkellä yksi ulkopuolinen yksityishevonen:
Thalia Quod, tammikuun vuokra maksettu (rekiretki).

<--Edellinen 23 / 23
tb-turkmenpride.jpg
[Täysikokoinen kuva]

englantilainen täysiverinen, ruuna
punarautias, tähti otsassa
säkäkorkeus 169 cm
15-vuotias, hoitajana Ava
kutsutaan nimellä Turkmen

Turkmen on vanha laukkaratsu, mutta siitä huolimatta ehkä idioottivarmin ja ystävällisin hevonen, jota Hemsburysta löytyy. Honteloiden jalkojen ja pitkän kaulan päästä löytyy herttainen herrasmies, joka laskee päänsä lasten tasolle, jotta riimu ja suitset saadaan päähän, ja joka kannattelee kavionsa itse ylhäällä, kun niitä putsataan. Se ei vähästä hätkähdä, ja rauhoittaa usein myös nuorempia hevosia tyynellä luonteenlaadullaan. Taluttaessa ruuna tarkkailee kyllä ympäristöään ja saattaa höristä vastaantulijoille, mutta tulee nätisti narun päässä. Kesälaitumiltakaan sitä ei tarvitse kauaa pyydystää, vaan se lönköttelee portille kutsuttaessa ja kuuntelee ääniapuja kiltisti. Se pitää kunnon hieronnasta ja pesuhetkistä kovasti.
Turkmen ei ole pienten lasten ratsu, koska se on iso ja reipas, ja sen selässä on välillä aika hankalaa istua. Ruunan ravi on pitkää ja pomppivaa ja laukka terävää ja isoa, jos sitä ei saa rentoutumaan. Tarpeen vaatiessa koululiikkeet ja pienet hypyt luonnistuvat silti varmalla kokemuksella. Hieman isommalle nuorelle Turkmenin voikin hyvin luottaa. Turkmen on herkkä, mutta vaatii kunnollista jumppaa ja taivuttelua ennen kuin osaa hakeutua pyöreämpään muotoon.
Kyllä vanhaherra yhä osaa tarpeen vaatiessa päästellä kuin kovemmankin luokan Grand National-voittaja. Se saattaa yrittää ryöstää maastossa kaverin ohi, jos ratsastaja ei ole hereillä, mutta on muuten turvallinen ja tervejärkinen kaveri, ja hyppää rauhallisesti.

Turkmenin kanssa saa puuhailla kaikenlaista, ja se on maastovarma sekä yksin että yhdessä. Liian rankka rasitus on kuitenkin toistuvasti orin jaloille pahaksi, joten jatkuva nelistäminen, korkea estetreeni ja rankimmat erämetsät kannattaa jättää korkeintaan kertaan viikossa.

Taidot: ex-laukkaratsu, hyvä yleishevonen ja kevyt hunter;
Kouluratsastus HeA, rataesteet 100 cm, maastoesteet 80 cm.

Virtuaalihevonen.
Syntynyt 09.06.2004, ikääntyy satunnaisesti.
VH15-006-0018
Omistaja: J. VRL-13777

Varsat:
angloteke tamma Hemsbury Pepper
-©2019 ✤ Hemsbury Stables ✤ - suntuubi.com