Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Stalls and paddocks

SuffolkinhevonenMetsästyshevonen

- Ai, se olit sinä, Curtis tokaisi kun astuin talliin. Hän harjasi käytävällä tummanrautiasta tammaa melko voimakkaasti ja kurtistin kulmiani. Noukin silti kauraämpärin ovensuusta.
- Jep. Tulin vain hakemaan tätä, jotta saamme Paulalle ponin kiinni, sanoin ja rahisutin kauroja.
Curtis nyökkäsi ja kysyi: - Onko se se shetlantilainen taas?
- Ai Magnus vai? kysyin virnuillen. Ratsastuksenopettaja nauroi ääneen.

Hemsburyn hevoset

REMONTTIPÖLYÄ TALLIKÄYTÄVÄLLÄ!
KARSINOITA KUNNOSTETAAN.

Uusista karsinoistaan löytyvät jo:

Lucille - Dack - Frankie - Eira - Morse - Nilla - Lawrence - Gibberish - Goldie -

Kaikki asiakasratsumme ovat asiakastoimintaan soveltuvia, selväpäisiä ja laadukkaita harrastehevosia. Tuntihevoset jaetaan tason mukaan, ja varsinkin aloittelijalle turvallisin vaihtoehto on usein poni tai varmajalkainen risteytyscob. Kaikki tuntihevosemme ovat tarvittaessa kuitenkin myös hyviä oman kilpauran aloitteluun. Asiakashevosten joukosta saa myös valita itselleen hoidokin, jos tutustumiskäyntinsä jälkeen tahtoo jäädä Hemsburyyn.

Lisäksi tallissa asuu tällä hetkellä yksi ulkopuolinen yksityishevonen:
Thalia Quod, tammikuun vuokra maksettu (rekiretki).

<--Edellinen 15 / 23 Seuraava-->
pon-tinkerbill.jpg
[Täysikokoinen kuva]

walesinponi (B), ruuna
ruunikonkimo
säkäkorkeus 134 cm
17-vuotias, hoitajana ? (+ Lachlan)
kutsutaan nimillä Billy, Bill

kuva

Show Pony Circuit-palkintokaappi ja kisapisteet täällä.

Bill ei ole maailman kaunisrakenteisin tai reippain poni, mutta suloinen se kyllä on. Ei siis ole mikään ihme, että jo hieman tasokkaampien ponien kanssa pärjäävä Lachlan pitää yhä kiinni hoidokistaan. Sitä on helppo ja kiva harjailla, se on usein ensimmäisenä tarhan portilla ja kulkee riimussa nätisti. Kaikkialta saa rapsutella ja kutitella, eikä Bill pane pahakseen. Varusteiden laitossa saattaa silti mennä hetki, sillä se on todella taitava pitämään suunsa kiinni. Joku on mennyt opettamaan sille, että vain herkkupalan avulla suu kannattaa avata kuolaimia varten, joten niin sen kanssa täytyy usein tehdäkin.
Bill on melko laiska ratsastettava, ja raipan kanssa se lähinnä huiskii häntäänsä. Se jakaa mielipiteitä - jotkut tykkäävät enemmän kuin toiset. Tarpeeksi sinnikkäällä komentamisella ruunan saa kuitenkin kulkemaan yllättävän nätisti. Sillä on pehmeät askeleet ja se on kiltti. Lyhyt ja hieman kummallisen mallinen selkä saa kuitenkin satulat toisinaan valumaan liiaksi Billin sä'älle, jolloin se saattaa laukkaa nostaessa pompauttaa ratsastajan pois, jos tämä ei ole varuillaan. Tasapaino on tärkeä taito Billin kanssa, ja jos siitä tahtoo kunnon kouluponin, saa valmistautua hikoilemaan. Ruuna muistuttaakin toisinaan enemmän jumppapalloa kuin ponia. Ajaessa Bill vaatii myös herättelyä, mutta nauttii pidemmistäkin lenkeistä kärryt perässään.

Bill on ensisijaisesti lastenratsu. Ratsastajan painoraja on n. 65 kiloa, ja se hyppää ihan reippaasti, mutta ajaminen ja agility ovat myös hauskoja vaihtoehtoja, jos on liian iso Billin selkään. Estetunneilla satulaan häntäremmi.

Taidot: valjakkoajo yksilövaljakkona, noviisi
Kouluratsastus HeB, rataesteet 80 cm, maastoesteet 70 cm.©2019 ✤ Hemsbury Stables ✤ - suntuubi.com