Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Stalls and paddocks

SuffolkinhevonenMetsästyshevonen

- Ai, se olit sinä, Curtis tokaisi kun astuin talliin. Hän harjasi käytävällä tummanrautiasta tammaa melko voimakkaasti ja kurtistin kulmiani. Noukin silti kauraämpärin ovensuusta.
- Jep. Tulin vain hakemaan tätä, jotta saamme Paulalle ponin kiinni, sanoin ja rahisutin kauroja.
Curtis nyökkäsi ja kysyi: - Onko se se shetlantilainen taas?
- Ai Magnus vai? kysyin virnuillen. Ratsastuksenopettaja nauroi ääneen.

Hemsburyn hevoset

REMONTTIPÖLYÄ TALLIKÄYTÄVÄLLÄ!
KARSINOITA KUNNOSTETAAN.

Uusista karsinoistaan löytyvät jo:

Lucille - Dack - Frankie - Eira - Morse - Nilla - Lawrence - Gibberish - Goldie -

Kaikki asiakasratsumme ovat asiakastoimintaan soveltuvia, selväpäisiä ja laadukkaita harrastehevosia. Tuntihevoset jaetaan tason mukaan, ja varsinkin aloittelijalle turvallisin vaihtoehto on usein poni tai varmajalkainen risteytyscob. Kaikki tuntihevosemme ovat tarvittaessa kuitenkin myös hyviä oman kilpauran aloitteluun. Asiakashevosten joukosta saa myös valita itselleen hoidokin, jos tutustumiskäyntinsä jälkeen tahtoo jäädä Hemsburyyn.

Lisäksi tallissa asuu tällä hetkellä yksi ulkopuolinen yksityishevonen:
Thalia Quod, tammikuun vuokra maksettu (rekiretki).

<--Edellinen 3 / 23 Seuraava-->
cob-sapphho.jpg
[Täysikokoinen kuva]

kevyt cob, tinker/gypsy cob
tamma, rautiaanpäistärikkö splash + tobiano
läsi, mtj sukat ja herasilmät
säkäkorkeus 154 cm
10-vuotias, hoitajana ?
kutsutaan nimellä Sapfo

kuva kuva

Sapfo on irlannista tuotu opetusmestari. Se ei ole huipputason kilparatsu, mutta ratsastuskoululla se on kiltti ja hyvä hevonen. Sitä ei hetkauta hoitotilanteissa juuri mikään, ja kaikkien on turvallista ja helppoa toimia Sapfon kanssa.

Tammaa saattaa ensin tuijotella tulijaa varuillaan ja haistella kaikki paikat läpikotaisin, mutta nostaa kyllä kaviot ja avaa suunsa kuolaimille kiltisti. Tutuille se hörisee nähdessään, ja seuraa hakijaa laitumelta varmasti ilman naruakin. Hevoskavereitaan Sapfo rakastaa ja rapsuttelee, ja onkin se hevonen, jonka kanssa harvalla toisella on minkäänlaista riitaa tai kiljumista. Se on turvallinen lastauskaveri kisamatkoille ja eläinlääkäriin. Kesäisin riimuun kärpäsotsapanta, sillä Sapfon harja on ajeltu siisteyden ja helppohoitoisuuden nimissä.
Ratsastaessa Sapfo tekee juuri sen mitä pyydetään, muttei yhtään enempää. Se saattaa kyllä ravata, mutta lönköttää laiskasti eteenpäin lyhyin askelin, ja pysähtyy, mutta tekee senkin pienellä viiveellä. Kouluratsastuksessa tulee hiki, jos liikkeet tahtoo suorittaa oikein, eikä vain sinne päin. Ratsastaja huomaa heti omat virheensä, mikä on tietyssä mielessä hyväkin puoli. Ei ilkeile tai kaahaa, vaan pysyy hyvin käsissä, silloinkin kun reipastuu esteille. Vaikkei sen hyppykapasiteetti olekaan korkeimmasta päästä, Sapfo on turvallinen treenikaveri kokemattomallekin. Maastossa vaatii lauman seuraa ja saattaa kyttäillä puskia, mutta on perusturvallinen.

Sapfo on hyvä yleisratsu, ja vaatii toistaiseksi maastoon seuraa. Se on kuitenkin varmajalkainen ja helppo ratsastettava, ja sen kanssa voi treenata kaikenlaista.

Taidot: hyvä hunter ja lastenratsu;
Kouluratsastus HeA, rataesteet 90-100 cm, maastoesteet 90 cm.©2019 ✤ Hemsbury Stables ✤ - suntuubi.com