Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Stalls and paddocks

SuffolkinhevonenMetsästyshevonen

- Ai, se olit sinä, Curtis tokaisi kun astuin talliin. Hän harjasi käytävällä tummanrautiasta tammaa melko voimakkaasti ja kurtistin kulmiani. Noukin silti kauraämpärin ovensuusta.
- Jep. Tulin vain hakemaan tätä, jotta saamme Paulalle ponin kiinni, sanoin ja rahisutin kauroja.
Curtis nyökkäsi ja kysyi: - Onko se se shetlantilainen taas?
- Ai Magnus vai? kysyin virnuillen. Ratsastuksenopettaja nauroi ääneen.

Hemsburyn hevoset

REMONTTIPÖLYÄ TALLIKÄYTÄVÄLLÄ!
KARSINOITA KUNNOSTETAAN.

Uusista karsinoistaan löytyvät jo:

Lucille - Dack - Frankie - Eira - Morse - Nilla - Lawrence - Gibberish - Goldie -

Kaikki asiakasratsumme ovat asiakastoimintaan soveltuvia, selväpäisiä ja laadukkaita harrastehevosia. Tuntihevoset jaetaan tason mukaan, ja varsinkin aloittelijalle turvallisin vaihtoehto on usein poni tai varmajalkainen risteytyscob. Kaikki tuntihevosemme ovat tarvittaessa kuitenkin myös hyviä oman kilpauran aloitteluun. Asiakashevosten joukosta saa myös valita itselleen hoidokin, jos tutustumiskäyntinsä jälkeen tahtoo jäädä Hemsburyyn.

Lisäksi tallissa asuu tällä hetkellä yksi ulkopuolinen yksityishevonen:
Thalia Quod, tammikuun vuokra maksettu (rekiretki).

<--Edellinen 13 / 23 Seuraava-->
pon-queenscrescentt.jpg
[Täysikokoinen kuva]

dartmoorinponi, tamma
tummanruunikko
jauhoturpa, puolikuutähti
säkäkorkeus 125 cm
7-vuotias, hoitajana ?
kutsutaan nimellä Ressie

 kuva kuva

Show Pony Circuit-palkintokaappi ja kisapisteet täällä.

Ressie ostettiin tuntiponiksi lopettaneelta lähitallilta. Se sai jo siellä pukkiponin maineen, ja pieni ja pippurinen ovat kai ainoat sanat, joilla ponia voi tyhjentävästi kuvailla. Karsinassa Ressie käyttäytyy hyvin ja nauttii harjaustuokioista. Sitä on helppo taluttaa ja käsitellä, vaikka se saattaakin hidastella narun päässä tai vältellä hakijaa tarhassa. Tamma on perso makupaloille, ja tuleekin laitumelta parhaiten kauraämpärin luo, mutta turhaan sitä ei kannata hemmotella.
Ressie käy talutuksissa ja alkeistunneilla, ja lapset pitävät siitä. Hiukan taitavammalla ratsastajalla se paljastuu kuitenkin melko vaativaksi poniksi. Jos Ressietä ei heti alkukäynneissä ja verryttelyissä saa tuntumalle ja rauhoittumaan, voi olla varma siitä, että koko tunti menee hikoillen ravia jarrutellessa ja laukkaa lisätessä. Moni on tippunut Ressien selästä käytettyään sille raippaa, ja sen pienissä pukitteluissa on yllätävän paljon voimaa. Pitää vain yrittää pysytellä kyydissä. Maastossa ja ajaessakin tammaa saa patistaa työskentelyyn, mutta se on kuuliainen ja taitava, kunhan jaksaa kunnolla keskittyä. Oli perässä sitten pulkka tai pienet vaunut, kaikki käy, ja pieniä maastoesteitäkin Ressie hyppii mielellään.

Vaikka Ressie soveltuu kooltaan lastenratsuksi, sen kanssa voi puuhailla myös hieman vanhempi hoitaja. Ratsastajan painoraja on n. 65 kiloa, mutta ajaminen ja agility tai muu hauska toimivat yhtä hyvin, jos hoitaja on liian pitkä tai painava Ressien selkään.

Taidot: valjakkoajo yksilö- ja tandemvaljakkona, noviisi
Kouluratsastus HeB, rataesteet 70 cm, maastoesteet 70 cm.

Ressiellä on yksi jälkeläinen.
Varsa Hemsbury Quenna (BSP t.) - Isä Chap Dans©2019 ✤ Hemsbury Stables ✤ - suntuubi.com