Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Stalls and paddocks

SuffolkinhevonenMetsästyshevonen

- Ai, se olit sinä, Curtis tokaisi kun astuin talliin. Hän harjasi käytävällä tummanrautiasta tammaa melko voimakkaasti ja kurtistin kulmiani. Noukin silti kauraämpärin ovensuusta.
- Jep. Tulin vain hakemaan tätä, jotta saamme Paulalle ponin kiinni, sanoin ja rahisutin kauroja.
Curtis nyökkäsi ja kysyi: - Onko se se shetlantilainen taas?
- Ai Magnus vai? kysyin virnuillen. Ratsastuksenopettaja nauroi ääneen.

Hemsburyn hevoset

REMONTTIPÖLYÄ TALLIKÄYTÄVÄLLÄ!
KARSINOITA KUNNOSTETAAN.

Uusista karsinoistaan löytyvät jo:

Lucille - Dack - Frankie - Eira - Morse - Nilla - Lawrence - Gibberish - Goldie -

Kaikki asiakasratsumme ovat asiakastoimintaan soveltuvia, selväpäisiä ja laadukkaita harrastehevosia. Tuntihevoset jaetaan tason mukaan, ja varsinkin aloittelijalle turvallisin vaihtoehto on usein poni tai varmajalkainen risteytyscob. Kaikki tuntihevosemme ovat tarvittaessa kuitenkin myös hyviä oman kilpauran aloitteluun. Asiakashevosten joukosta saa myös valita itselleen hoidokin, jos tutustumiskäyntinsä jälkeen tahtoo jäädä Hemsburyyn.

Lisäksi tallissa asuu tällä hetkellä yksi ulkopuolinen yksityishevonen:
Thalia Quod, tammikuun vuokra maksettu (rekiretki).

<--Edellinen 17 / 23 Seuraava-->
rpon-gingerbread.jpg
[Täysikokoinen kuva]

WPB & Part-bred Arab
(wB/ylp x pintabian)
tamma, hpm kirjava tobiano
säkäkorkeus 146 cm
12-vuotias, hoitajana ?
kutsutaan nimellä Ginger

kuva kuva

Ginger on kaunis ja ahkera kilpaponi. Se on hyväkäytöksinen ja rauhallinen hoidettava ja käsiteltävä, ja suloisen värisenä ja nättinä on niin lasten kuin pienten aikuistenkin mieleen. Varsinaisen luottamuksen saamisessa voi Gingerin kanssa kuitenkin kulua aikaa, ja tamma saattaa pyöriä varustaessa hieman hankalasti. Sen saa sitoa kiinni, jos siltä tuntuu, ja se saattaa välillä rentouttaa ponia itseäänkin. Tutun harjatessa Ginger on raukean unelias ja höplää harjaajaa turvallaan takaisin. Kutisee mahan alta, joten kannattaa harjata ihan reippaasti sieltä, eikä vain rapsutella epämääräisesti. Ginger seisoo kiinni sidottuna nätisti ja kulkee taluttaessa reippaasti mukana.
Ginger on mukava ratsastaa, herkkä ja reipas. Satula kannattaa kuitenkin suosiolla katsoa tarpeeksi taakse, sillä jos se jää painamaan Gingerin säkää, tamma vikuroi, juoksee pois alta ja saattaa hyppiä pystyyn. Se voi hermostua jos toinen poni tai hevonen tulee liian lähelle, mutta on kuitenkin ratsastajalle mukava ja kiltti. Kisoissa varmuuden vuoksi häntään punainen rusetti. Tuntitehtävät hoituvat helposti ja Ginger jaksaa yhä hakeutua tuntumalle ja pyöreäksi hyvinkin kevyesti. Maastokaverina se on todella mukava, rauhallinen ja utelias, eikä jää jumittamaan minnekään tai lähde harhailemaan. Hyppytekniikka on hyvä, mutta ratsastajan pitää muistaa pitää Ginger kontrollissa, jotteivät puomit kolise liian kovassa vauhdissa alas.

Gingerillä on todella pienet askeleet ja se sipsuttaa menemään todella reipasta tahtia. Pienellä maanittelulla se osaa kuitenkin rauhoittua, ja on sekä nopea että varmajalkainen tasokas lastenponi. Myös tavoitteellisemmat nuoret voivat hypätä ja maastoilla sen kanssa.

Taidot: hyvä lasten hunter-poni
Kouluratsastus VaB, rataesteet 100 cm, maastoesteet 80 cm.

 ©2019 ✤ Hemsbury Stables ✤ - suntuubi.com