Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Stalls and paddocks

SuffolkinhevonenMetsästyshevonen

- Ai, se olit sinä, Curtis tokaisi kun astuin talliin. Hän harjasi käytävällä tummanrautiasta tammaa melko voimakkaasti ja kurtistin kulmiani. Noukin silti kauraämpärin ovensuusta.
- Jep. Tulin vain hakemaan tätä, jotta saamme Paulalle ponin kiinni, sanoin ja rahisutin kauroja.
Curtis nyökkäsi ja kysyi: - Onko se se shetlantilainen taas?
- Ai Magnus vai? kysyin virnuillen. Ratsastuksenopettaja nauroi ääneen.

Hemsburyn hevoset

REMONTTIPÖLYÄ TALLIKÄYTÄVÄLLÄ!
KARSINOITA KUNNOSTETAAN.

Uusista karsinoistaan löytyvät jo:

Lucille - Dack - Frankie - Eira - Morse - Nilla - Lawrence - Gibberish - Goldie -

Kaikki asiakasratsumme ovat asiakastoimintaan soveltuvia, selväpäisiä ja laadukkaita harrastehevosia. Tuntihevoset jaetaan tason mukaan, ja varsinkin aloittelijalle turvallisin vaihtoehto on usein poni tai varmajalkainen risteytyscob. Kaikki tuntihevosemme ovat tarvittaessa kuitenkin myös hyviä oman kilpauran aloitteluun. Asiakashevosten joukosta saa myös valita itselleen hoidokin, jos tutustumiskäyntinsä jälkeen tahtoo jäädä Hemsburyyn.

Lisäksi tallissa asuu tällä hetkellä yksi ulkopuolinen yksityishevonen:
Thalia Quod, tammikuun vuokra maksettu (rekiretki).

<--Edellinen 11 / 23 Seuraava-->
pon-gilbertt.jpg
[Täysikokoinen kuva]

shetlanninponi, ruuna
ruunivoikko, ei merkkejä
säkäkorkeus 105 cm
11-vuotias, hoitajana Mariam
kutsutaan nimillä Gilbert, Gil

Show Pony Circuit-palkintokaappi ja kisapisteet täällä.

Paksun otsatukan takaa kurkisteleva Gil on Hemsburyn pienin poni, söpö ja pörröinen. Se on myös erittäin hyvätapainen ja kohtelias, ja sopii täydellisesti lastenratsuksi. Iästä riippumatta Gilbertiä rakastavat kuitenkin kaikki kävijät, ja se on sekä tuntiponi että tapahtumien vetonaula.
Omalle hoitajalleen Gil on yhtä kiltti kuin muillekin, eikä ole moksiskaan vaikka sille laitettaisiin saparo otsatukkaan tai millaiset töppöset jalkaan tahansa. Sitä on kiva rapsutella, talutella, syöttää ja uittaa, sillä se pysyy käsissä helposti. Valitettavasti tuntivuosiensa varrella poniherra on oppinut myös pullistelemaan satulavyötä tai valjaiden mahavyötä kiristettäessä. Mikäli ruuna on erittäin uppiniskaisella tuulella, kannattaa pyytää jotakuta aikuista tarkistamaan vyö vielä ennen urheilua, jotteivät varusteet tipu päältä.
Ei Gil mikään koulutaituri tai estemestari ole, mutta se on kiltti, reipas ja herkkä avuille. Se kuuntelee pidätteitä ja tekee pyydetyt työt hyvillä mielin. Pienikokoinen ratsastaja voi hyvin kisata sillä helpoissa ja pienissä luokissa - ja valjakkoponina Gil on sitäkin taitavampi ja hienompi ilmestys.

Gilbert on hyvä ratsu kaikille lapsille, mutta ratsastajan pituusraja on noin 150 ja painoraja alle 50 kiloa, hypätessä suositellaan vain pienimmille. Ruuna maastoilee mielellään, ja isompi käsittelijä voi hyvin harjoitella sen kanssa ajamista tai vaikka poniagilityä.

Taidot: valjakkoajo yksilö-, pari- ja tandemvaljakkona, intermediate
Kouluratsastus HeB, rataesteet 70 cm, maastoesteet pieniä.

(ei jälkeläisiä - pakasteita jäljellä 3 kpl)©2019 ✤ Hemsbury Stables ✤ - suntuubi.com