Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Stalls and paddocks

SuffolkinhevonenMetsästyshevonen

- Ai, se olit sinä, Curtis tokaisi kun astuin talliin. Hän harjasi käytävällä tummanrautiasta tammaa melko voimakkaasti ja kurtistin kulmiani. Noukin silti kauraämpärin ovensuusta.
- Jep. Tulin vain hakemaan tätä, jotta saamme Paulalle ponin kiinni, sanoin ja rahisutin kauroja.
Curtis nyökkäsi ja kysyi: - Onko se se shetlantilainen taas?
- Ai Magnus vai? kysyin virnuillen. Ratsastuksenopettaja nauroi ääneen.

Hemsburyn hevoset

REMONTTIPÖLYÄ TALLIKÄYTÄVÄLLÄ!
KARSINOITA KUNNOSTETAAN.

Uusista karsinoistaan löytyvät jo:

Lucille - Dack - Frankie - Eira - Morse - Nilla - Lawrence - Gibberish - Goldie -

Kaikki asiakasratsumme ovat asiakastoimintaan soveltuvia, selväpäisiä ja laadukkaita harrastehevosia. Tuntihevoset jaetaan tason mukaan, ja varsinkin aloittelijalle turvallisin vaihtoehto on usein poni tai varmajalkainen risteytyscob. Kaikki tuntihevosemme ovat tarvittaessa kuitenkin myös hyviä oman kilpauran aloitteluun. Asiakashevosten joukosta saa myös valita itselleen hoidokin, jos tutustumiskäyntinsä jälkeen tahtoo jäädä Hemsburyyn.

Lisäksi tallissa asuu tällä hetkellä yksi ulkopuolinen yksityishevonen:
Thalia Quod, tammikuun vuokra maksettu (rekiretki).

<--Edellinen 2 / 23 Seuraava-->
cob-hbrunnhilde.jpg
[Täysikokoinen kuva]

maxi-cob (ox/wD x suff)
tamma, punarautias
oej ruununraja
säkäkorkeus 162 cm
8-vuotias, hoitajana Hadrea
kutsutaan nimellä Hilde

kuva

Hilde on Hemsburyn omia risteytyskasvatteja, ja vaikka tamman suvussa on neljäsosa arabiverta, se ei paljon paina, kun loppuosa tulee suffolkinhevosen ja walesincobin perimästä. Se on kuitenkin lempeä ja reipas, karsinassa ystävällinen kaikenkokoisille käsittelijöille, eikä riehu ylimääräistä. Utelias turpa saattaa hamuta taskuja ja kurkotella seikkailemaan käytävälle, jos karsinan ovi ei ole kiinni. Taluttaessa tamma on helppo, mutta melko massiivinen. Taluttajan kannattaa olla hereillä jo ennen kuin Hilde lähtee nyhtämään ruohotuppoa tienlaidasta. Näyttelycobien tapaan Hilden harja on ajeltu pois. Se tarvitsee kesäisin siis kärpäsotsapannan.
Ratsailla Hilde on ihan kiva. Leveä ja tasainen. Sen kanssa pärjätäkseen ei tarvitse mitään, mutta tunnista todella nauttiakseen tarvitsee tietynlaisen mielentilan - pitää sekä antaa hiukan armonaikaa, jotta tamma ehtii käynnistyä, että todella muistaa komentaa, jos se pelkästään laiskottelee. Se vaatii paljon herättelyä heti alkutunnista, jotta lähtee työskentelemään kunnolla, mutta kuuntelee kyllä kuskia. Saattaa yrittää pientä pukkia laukannostoissa, mutta jos ratsastaja pysyy määrätietoisena, kaikki sujuu hyvin. Reipastuu esteillä ja maastossa, hyppää kauniisti ja varmasti, eikä pelkää tai arastele uusia tilanteita.

Hilde soveltuu hyvin kaikenlaiseen tekemiseen, mutta se ei hyppää korkeita esteitä. Pitää maastoilusta ja jaksaa kyllä kulkea koko päivän isommankin ratsastajan kanssa.

Taidot: hyvä raskas hunter ja kiltti lastenratsu;
Kouluratsastus VaB, rataesteet 90 cm, maastoesteet 90 cm.©2019 ✤ Hemsbury Stables ✤ - suntuubi.com