Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Stalls and paddocks

SuffolkinhevonenMetsästyshevonen

- Ai, se olit sinä, Curtis tokaisi kun astuin talliin. Hän harjasi käytävällä tummanrautiasta tammaa melko voimakkaasti ja kurtistin kulmiani. Noukin silti kauraämpärin ovensuusta.
- Jep. Tulin vain hakemaan tätä, jotta saamme Paulalle ponin kiinni, sanoin ja rahisutin kauroja.
Curtis nyökkäsi ja kysyi: - Onko se se shetlantilainen taas?
- Ai Magnus vai? kysyin virnuillen. Ratsastuksenopettaja nauroi ääneen.

Hemsburyn hevoset

REMONTTIPÖLYÄ TALLIKÄYTÄVÄLLÄ!
KARSINOITA KUNNOSTETAAN.

Uusista karsinoistaan löytyvät jo:

Lucille - Dack - Frankie - Eira - Morse - Nilla - Lawrence - Gibberish - Goldie -

Kaikki asiakasratsumme ovat asiakastoimintaan soveltuvia, selväpäisiä ja laadukkaita harrastehevosia. Tuntihevoset jaetaan tason mukaan, ja varsinkin aloittelijalle turvallisin vaihtoehto on usein poni tai varmajalkainen risteytyscob. Kaikki tuntihevosemme ovat tarvittaessa kuitenkin myös hyviä oman kilpauran aloitteluun. Asiakashevosten joukosta saa myös valita itselleen hoidokin, jos tutustumiskäyntinsä jälkeen tahtoo jäädä Hemsburyyn.

Lisäksi tallissa asuu tällä hetkellä yksi ulkopuolinen yksityishevonen:
Thalia Quod, tammikuun vuokra maksettu (rekiretki).

<--Edellinen 8 / 23 Seuraava-->
hun-hnatasha.jpg
[Täysikokoinen kuva]

kevyt hunter (xx/ish), tamma
mustanruunikko, sabinokirjava
säkäkorkeus 161 cm
15-vuotias, hoitajana ?
kutsutaan nimellä Natasha

kuva...

Natasha on Hemsburyn omia risteytyssukuisia hunterkasvatteja, ja kiltti opetushevonen joka tasolle. Sen lisäksi se on myös taitava valinta kilpakentille.

Natasha on kylmän rauhallinen uusissakin tilanteissa, ja tuntuu suhtautuvan ihmisiin jokseenkin huvittuneella asenteella. Se antaa hoitajien kokeilla päähänsä niin lettejä kuin tonttulakkejakin, ja luottaa kyllä, että ne otetaan myöhemmin pois. Se ei ole ensimmäisenä tarhan portilla, mutta tulee kyllä kutsuttaessa. Taluttaessa Natashan voi hyvin antaa kulkea hiukan pidemmällä liinalla, sillä se tulee mukana omaa hyvää tahtiaan myös ilman jatkuvaa nykimistä.
Natasha tykkää mennä kovaa, mutta se tekee sen onneksi yleensä vasta pyydettäessä. Se osaa kuitenkin ennakoida pyyntöjä - tamma on melko herkkä avuille, ja kuuntelee salaa myös opettajien puheita tarkkaan. 'Nostakaa laukka', ja Natasha tekee jo työtä käskettyä. Esteillä tamma on varma ja luotettava, ei ryöstä ja hyppää tarvittaessa vaikka ravista. Maastossakin se on onneksi aivan yhtä järkevä. Joinain prinsessapäivinä Natasha tuntuu kuitenkin haluttomalta tekemään yhtään mitään, jos sitä ei käsitellä silkkihansikkain ja sulosanoin. Ratsastaja saattaa joko nauraa iloisena hyvästä yhteistyöstä tai nieleskellä itkua saamatta mitään toimimaan - mutta kyllä siihenkin pidemmän päälle tottuu, ja mitä paremmin Natashaan tutustuu, sen kauniimmin se yleensä kulkee.

Natasha on parhaimmillaan esteillä, olivat ne sitten maastossa tai kentällä, sillä se todella pitää hyppäämisestä. Koulussa hiukan yhteistyöhaluton, mutta tottelee kyllä, jos ratsastaja tietää mitä tekee.

Taidot: hyvä hunter;
Kouluratsastus VaA, rataesteet 120 cm, maastoesteet 110 cm.©2019 ✤ Hemsbury Stables ✤ - suntuubi.com