Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Stalls and paddocks

SuffolkinhevonenMetsästyshevonen

- Ai, se olit sinä, Curtis tokaisi kun astuin talliin. Hän harjasi käytävällä tummanrautiasta tammaa melko voimakkaasti ja kurtistin kulmiani. Noukin silti kauraämpärin ovensuusta.
- Jep. Tulin vain hakemaan tätä, jotta saamme Paulalle ponin kiinni, sanoin ja rahisutin kauroja.
Curtis nyökkäsi ja kysyi: - Onko se se shetlantilainen taas?
- Ai Magnus vai? kysyin virnuillen. Ratsastuksenopettaja nauroi ääneen.

Hemsburyn hevoset

REMONTTIPÖLYÄ TALLIKÄYTÄVÄLLÄ!
KARSINOITA KUNNOSTETAAN.

Uusista karsinoistaan löytyvät jo:

Lucille - Dack - Frankie - Eira - Morse - Nilla - Lawrence - Gibberish - Goldie -

Kaikki asiakasratsumme ovat asiakastoimintaan soveltuvia, selväpäisiä ja laadukkaita harrastehevosia. Tuntihevoset jaetaan tason mukaan, ja varsinkin aloittelijalle turvallisin vaihtoehto on usein poni tai varmajalkainen risteytyscob. Kaikki tuntihevosemme ovat tarvittaessa kuitenkin myös hyviä oman kilpauran aloitteluun. Asiakashevosten joukosta saa myös valita itselleen hoidokin, jos tutustumiskäyntinsä jälkeen tahtoo jäädä Hemsburyyn.

Lisäksi tallissa asuu tällä hetkellä yksi ulkopuolinen yksityishevonen:
Thalia Quod, tammikuun vuokra maksettu (rekiretki).

<--Edellinen 22 / 23 Seuraava-->
tb-fitz.jpg
[Täysikokoinen kuva]

angloarabialainen täysiverinen, ori
musta
säkäkorkeus 170 cm
9-vuotias, hoitajana ?
kutsutaan nimellä Fitz

  k

Fitz on laukkasukuinen täysiveriori, mutta se on tehnyt kenttäratsun töitä koko ikänsä. Pelkoa hurjasta mustasta orista on turha lietsoa, sillä kyseessä on melko hiljainen ja utelias hevonen. Se saattaa karsinassa käyttäytyä melko ynseästi, väistää satulaa tai kuopia ja luimia. Jos Fitzin kanssa jaksaa olla sinnikäs, se kuitenkin rentoutuu ja seisoo rapsuteltavana ihan mielellään.

Fitz on mukava hevonen hieman kokeneemmalle ratsastajalle, joka osaa saada sen rentoutumaan. Kouluratsuna se alkaa helposti kuumua ja käydä korskeaksi, mutta maastossa ei ryöstä eikä riehu. Ori käy toisinaan matalatasoisemmilla estetunneilla, sillä sen hyppytyyli on hyvä ja pehmeä - Fitz on niitä hyviä, fiksuja aarrehevosia, jotka hyppäävät radan kunnialla läpi, vaikka ratsastaja unohtaisi ohjata. Kokonsa ja energiansa vuoksi on silti hyvä, jos aivan pienimmät lapset eivät Fitzillä ratsasta, vaikka se melko kiltti onkin. Parhaina päivinään kyseessä on oikea unelmaratsu lajiin kuin lajiin.

Fitz kuumuu herkästi, mutta kuuntelee apuja siitä huolimatta, joten jos uskallusta riittää, voi sen kanssa myös maastoilla tai kokeilla laukkarataa. Hyppää hyvin ja toimii myös kouluratsuna, vaikka hätäileekin.

Taidot: hyvä hunting-hevonen;
Kouluratsastus VaB, rataesteet 130 cm, maastoesteet 120 cm.

Rekisteritiedot tulossa

Yksi varsa, ISH o. Hemsbury Raglan Road - e. Kilkenny Selkie©2019 ✤ Hemsbury Stables ✤ - suntuubi.com