Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Stalls and paddocks

SuffolkinhevonenMetsästyshevonen

- Ai, se olit sinä, Curtis tokaisi kun astuin talliin. Hän harjasi käytävällä tummanrautiasta tammaa melko voimakkaasti ja kurtistin kulmiani. Noukin silti kauraämpärin ovensuusta.
- Jep. Tulin vain hakemaan tätä, jotta saamme Paulalle ponin kiinni, sanoin ja rahisutin kauroja.
Curtis nyökkäsi ja kysyi: - Onko se se shetlantilainen taas?
- Ai Magnus vai? kysyin virnuillen. Ratsastuksenopettaja nauroi ääneen.

Hemsburyn hevoset

REMONTTIPÖLYÄ TALLIKÄYTÄVÄLLÄ!
KARSINOITA KUNNOSTETAAN.

Uusista karsinoistaan löytyvät jo:

Lucille - Dack - Frankie - Eira - Morse - Nilla - Lawrence - Gibberish - Goldie -

Kaikki asiakasratsumme ovat asiakastoimintaan soveltuvia, selväpäisiä ja laadukkaita harrastehevosia. Tuntihevoset jaetaan tason mukaan, ja varsinkin aloittelijalle turvallisin vaihtoehto on usein poni tai varmajalkainen risteytyscob. Kaikki tuntihevosemme ovat tarvittaessa kuitenkin myös hyviä oman kilpauran aloitteluun. Asiakashevosten joukosta saa myös valita itselleen hoidokin, jos tutustumiskäyntinsä jälkeen tahtoo jäädä Hemsburyyn.

Lisäksi tallissa asuu tällä hetkellä yksi ulkopuolinen yksityishevonen:
Thalia Quod, tammikuun vuokra maksettu (rekiretki).

1 / 23 Seuraava-->
cob-daoinesith.jpg
[Täysikokoinen kuva]

raskas cob, tamma
mustanruunikko splashed white
säkäkorkeus 157 cm
9-vuotias, hoitajana ?
kutsutaan nimellä Danny

Daoinesìth on Magnus Sinclairin yksityishevonen, mutta tekee myös tuntihommia ja toimii hoitohevosena. Tamman gaelinkielinen nimi tarkoittaa keijukumpua, ja vaikka Danny on helppo lempinimi, Penny kutsuu tammaa Sithiksi. Sopi kuulemma sen pimeään luonteeseen paremmin kuin nimi, joka muutenkin saa hevosen kuulostamaan ruunalta.
Danny ei ole ilkeä, mutta se on todella epäluuloinen hevonen. Tuttujen kanssa se kykenee yhteistyöhön ja kulkee taluttaessa erittäin hyvin, mutta karsinassa pitää ehdottomasti sitoa kiinni, jos sitä ei tunne ennestään. Se yrittää herkästi pomottaa, huijata, karata ja potkia, mutta saattaa ajan myötä hyväksyä tulokkaat osaksi elämäänsä. Se tarvitsee kesäisin kärpäsotsapannan riimuunsa näyttelycobien muodin mukaisesta siilitukasta johtuen.
Ratsastaessa Danny on helpompi, jos sille on saanut varusteet päälle menettämättä sormiaan. Se ei kiirehdi eikä laiskottele, mutta vaatii pitkäjänteistä työtä keskittyäkseen. Volttaaminen ja lyhyet laukkasiirtymiset saavat tumman tamman kuumumaan herkästi, joten työskentelyssä täytyy olla kärsivällinen, ja keskittyä mieluummin pidempiin ja rauhallisempiin apuihin ja tehtäviin. Saattaa ryöstää esteillä. Vaikka Danny on hyvä maastohevonen, sen kanssa kannattaa olla valppaana.

Danny sopii kaikenlaiseen ratsastamiseen, muttei käy kaikilla tunneilla johtuen siitä, että on yksityishevonen. Se on hyvä kouluratsu, jos sen kanssa jaksaa työskennellä, ja sillä on kiva iso hyppytyyli. Maastovarma yksin ja yhdessä.

Taidot: hyvä raskas hunter;
Kouluratsastus VaB, rataesteet 100 cm, maastoesteet 90 cm.©2019 ✤ Hemsbury Stables ✤ - suntuubi.com