Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Letters and papers

MainospostiOleskeluhuone Tallipäivyri Tuntikirja

Hemsburyyn saa yhteyden helposti postitse, ja kaikkea saa kysyä, jos jokin jäi mietityttämään. Tarinatapahtumista Hemsbury ottaa kutsuja vastaan mielellään! Muu mainostus on luonnollisesti kiellettyä tavallisessa vieraskirjassa.

Tästedes kisakutsut sallitaan ainoastaan, jos niissä on tarinaluokkia, sama pätee muihin tapahtumiin. Kaikki muut propagandakirjeet ja lentolehtiset laitetaan niiden omaan postiluukkuun yhdessä mainosten kanssa.

Vieraskirja  1  2  3  4  5  6  7  > >>  [ Kirjoita ]

Nimi: Megan

22.06.2017 20:00
Heips! Olen seuraillut toimintaasi Instagramin puolelta jo tovin. Uskallauduin nyt vilkaisemaan myös nettisivuja ja haluaisin koittaa kirjoittaa tarinan, jossa luomani hahmo Megan tulisi tutustumaan talliin. En hoitohevosesta ole aivan varma, mutta haluaisin koittaa väsätä tarinaa netin puolelle ja miettiä sitä sitten. Hemsbury vaikuttaa ihanalta paikalta ja olisi kiva ottaa osaa toimtaan tällä tavalla! Olisiko siis mahdollista kirjoittaa tutustumiseen liittyvä tarina tänne, vaikka ei satavarmasti ottaisikaan hoitohevosta?

Olen siis hoiotanut Instagramin puolella hetken ja en ole kauhean kokenut kirjoittaja tai hoitaja, mutta tämä olisi oiva tilaisuus harjoitella tai ehkä koittaa hoitamista myös täällä.

Megan Moore olisi 17v nuori nainen.

Nimi: Nikki

22.06.2017 15:03
Heissulivei! Kuten eilen jo vihjailinkin, niin olisin oman hahmoni tuomassa tänne heppailemaan ja sekoittamaan soppaa.

Michael tai “Tommy” (kumman vain koet paremmaksi) Hunter, 21

Yritän tosiaan kirjoittaa englanniksi tarinoita, mutta palautteen ottaisin mielelläni suomeksi, jotta varmasti ymmärrän, mitä palautteella haetaan takaa ja yritetään korjata :-D

Nimi: Katheryn Wild

19.06.2017 14:14
Moi! Ihanan oloinen talli <3
Liittyisin mielelläni mukaan talliporukkaan, ikää on 17 vuotta :)

Vastaus:

Hei, Katheryn! Kiitos kehuista ja tervetuloa käymään :) Katso sinäkin toki yläkerran ilmoitustaululta (tämän vieraskirjan yläpuolella myös linkki sinne, nimeltään "oleskeluhuone") hoitajien tehtävät, ja aloita tarinointi!

Nimi: Wanda Forthill

19.06.2017 10:52
Toivottavasti ymmärsin oikein idean, että täytyy kirjoittaa tarina heti tähän. Vai olisiko ensin pitänyt ilmoittaa, että on kiinnostunut talliporukkaan liittymisestä? Noh, sama kai se on milloin tarina tulee, jos minua hyväksytään mukaan! :)

Selailin netissä talleja, joissa olisi mahdollisuus hoitaa hevosta. Ylläpitohevoseni lähti takaisin vanhaan kotiinsa, joten jostain olisi pakko keksiä uusi ratsastettava. Hakuun ilmestyi monia talleja, joista yksi pisti silmään läheisen sijaintinsa vuoksi. Menin heti tutkimaan onko tallilla hoitotoimintamahdollisuutta, ja onnekseni huomasin, että oli. Toimintaa oli myös runsaasti, joten ehdotin tutustumiskäyntiä äidilleni.

Lähdimme tallille äitini kanssa katsomaan, minkälainen paikka Hemsbury oikein olisi. Vanhanaikainen ja jättiläismäinen punainen talli häämötti jo kaukaa. Mielessäni vain pyöri kuinka laadukas talli varmasti on, kun ulkonäkökin niin upea. Minä ja äitini katsoimme suut ammollaan rakennusta. Ulkona oli kaksi ratsukkoa, upea musta ori sekä supersöpö pilkullinen pystyharja. Jatkoimme matkaa talliin, ja kuten arvata saattoi, talli oli yhtä upea sisältä, kuin ulkoakin.

Talli oli hyvin rauhallisen oloinen. Hevoset olivat hyväkäytöksisiä, ne eivät kolistelleet karsinoissa taikka kiljuneet jos toinen vähän sattui tuijottamaan, niin kuin vanhassa tallissa. Pidin todella paljon tallin olemuksesta jo nyt, ehkä täällä viihtyisikin todella hyvin.

Vastaus:

Ajatuksena oli, että ensin ilmoittaudut tähän vieraskirjaan, jotta saan hahmosi nimen ja iän ylös hoitajien tietoja varten (löytyvät sivulta yläkerta), ja sitten voit aloittaa kirjoittamaan tarinoita hoitajien yhteiseen tallipäiväkirjaan. Mutta käy se näinkin, ei huolta!

Tarina oli oikein söpö aloitus, ja hauska nähdä, että Hemsbury viehättää. Suorititkin samalla jo ensimmäisen tehtävän: Tutustu talliin. Saat siitä palkaksi £5 omaan tallikaappiisi, kunhan sellainen sinulle siivotaan. :)

Käy vielä kurkistamassa Yläkerta-sivun ilmoitustaululta löytyvästä linkistä hoitajien tehtävät, jotta pääset jatkamaan tutustumistasi Hemsburyn meininkiin!

Nimi: Faye Reyes

16.06.2017 11:15
Moikka! Olen 16-vuotias tyttö ja muutimme juuri Lontoosta Shrewsburyyn. Treenasin ennen Trent Parkin hevoskeskuksessa vähän Morsen tyyppistä ruunaa kenttäratsastuksessa ja olisi mahtavaa, jos voisin jatkaa samalla linjalla ja liittyä Hemsburyn joukkoon! :)

Vastaus:

Hei Faye! Tervetuloa Hemsburyyn, kurkista Yläkerran ilmoitustaululta hoitajien tehtävät niin pääset alkuun.
Tutustu ensin rauhassa talliin ja mielekkäisiin hevosiin, mietitään ratsastusmahdollisuuksia sitten (tuntijärjestelmä kun kaipaa päivitystä joka tapauksessa). ;)

Nimi: Hallim Equestrian Centre
Kotisivut: http://hallim.suntuubi.com/

14.06.2017 09:31
Tervetuloa osallistumaan Hallim Equestrian Centren avajaiskouluvalmennukseen juhannusviikonlopun sunnuntaina 25.6. Valmennukseen mahtuu 4 ratsukkoa, ja he kertovat ilmoittautuessaan jokainen omat toiveensa valmennuksessa käsiteltäville asioille. Näiden pohjalta valmennettavat saavat yhteisen alustuksen sekä jokainen henkilökohtaisen kommentin valmennuksen kulusta.

Nimi: Jessica
Kotisivut: http://----------/

12.06.2017 15:42
Hei! HaluAirin liittyä hoitajaksi. Olen 11v. Tyttö joka rakastaa hevosia! ☺

Vastaus:

Hei, Jessica! Hauskaa että hoitaminen kiinnostaa. :) Muista lukea tarkkaan liittymissivun ohjeet, ja tutustu sitten yläkerta-sivulta löytyvän linkin takaa hoitajien tehtäviin, niin pääset alkuun!
Tietosi on lisätty yläkertaan.

Nimi: Aida
Kotisivut: http://amarellan.suntuubi.com/

10.06.2017 01:47
Amarellan avajaisten sekä niiden ohella järjestettyjen esteratsastuskilpailuiden tulokset ovat nyt julki! Tallipoppoo pahoittelee tulosten myöhästymisestä kiireiden takia. Kiitämme kovasti osallistumisestanne!

Nimi: Oak Tree Ranch / Josie J
Kotisivut: http://www.oaktree.w2.fi/

06.06.2017 16:28
Hei, ystävä!
Valitettavasti inspriraatio Oak Tree Ranchiin on kadonnut ja sivut vetivät viimeisen henkäyksensä. Kenties palaamme joskus, mutta se päivä ei koita vielä vähään aikaan.
Hyviä jatkoja ja pitkää ikää,
toivottaa Oak Tree Ranch

// hevosemme ovat myynnissä: http://www.oaktree.w2.fi/?cat=4

Vastaus:

Kiitos ilmoituksesta! Valitettavasti omat karsinamme ovat melko täynnä juuri nyt.

Nimi: Thora Vinter
Kotisivut: http://niflheim.w2.fi/

06.06.2017 14:36
Hei. Niflheim lopettaa toimintansa kokonaan. Kiitos yhteistyöstä ja toivottavasti tapaamme jatkossakin!

Vastaus:

Kiitos ilmoituksesta!

©2017 ✤ Hemsbury Stables ✤ - suntuubi.com