Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Letters and papers

MainospostiOleskeluhuone Tallipäivyri Tuntikirja

Hemsburyyn saa yhteyden helposti postitse, ja kaikkea saa kysyä, jos jokin jäi mietityttämään. Tarinatapahtumista Hemsbury ottaa kutsuja vastaan mielellään! Muu mainostus on luonnollisesti kiellettyä tavallisessa vieraskirjassa.

Tästedes kisakutsut sallitaan ainoastaan, jos niissä on tarinaluokkia, sama pätee muihin tapahtumiin. Kaikki muut propagandakirjeet ja lentolehtiset laitetaan niiden omaan postiluukkuun yhdessä mainosten kanssa.

Vieraskirja  1  2  3  4  5  6  7  > >>  [ Kirjoita ]

Nimi: Eleanor Ashford

07.10.2017 14:09
Heipsan!

Haluaisin liittyä talliporukkaan nimellä Eleanor Ashford, ikää 21 vuotta.

Sivunne on aivan mahtavan oloiset ja inspiroivat, mutta tarinankerrontaa ja mielikuvia varten ehkä vähän sekavat. Selkeyttäisi paljon jos ainakin hoitajilla olisi omat sivut esittelyineen. Foorumikin voisi ehkä selkeyttää hommaa, niin tarinoitakin pääsisi lukemaan aina siitä mikä sattuu kiinnostamaan, ja hoitajat voisivat sen kautta sitten ehkä itse ylläpitää kaappiaan.
Tiedän kyllä isoa hoitajatallia ylläpitäneenä että työtä tämmöisessä on valtavasti, toivottavasti jonkinlainen systeemi löytyy.

Nimi: Layla Blackheart

30.09.2017 10:53
Moi!
Olisiko mahdollista tuoda oma karvaturpa tänne asumaan? Jos ei, niin olisin silti kiinnostunut liittymään Hemsburyn porukkaan ja ehkä saamaan hoitohevosen.
-Layla B.

Vastaus:

Jos hevosella on omat sivut, ja tahdot tulla sen kanssa suorittamaan Hemsburyn tarinatehtäviä, se sopii hyvin. Jos tahdot, voit myös alkuun liittyä ihan vain hoitajaksi/kävijäksi kokeilemaan, miltä tällä tallilla kirjoittaminen tuntuu. :) Kumpikin siis sopii hyvin!

Nimi: Lumina Behm
Kotisivut: http://https://aleatora.wixsite.com/tintintalli/

17.09.2017 23:14
Heissan. Tintin Tallin osoite on muuttunut, uusi osoite on https://aleatora.wixsite.com/tintintalli. Voisitteko vaihtaa linkin oikeaksi? Kiitos ja hyvää alkanutta syksyä!

Vastaus:

Kiitos ilmoituksesta!

Nimi: Anzkuli
Kotisivut: http://galaksi.suntuubi.com

15.09.2017 11:01
Hei,
Sopisiko yhteistyö tai linkinvaihto vasta avatun, hieman erilaisen virtuaalitalli Galaksin kanssa?
Valitettavasti hevosia ja muuta ihmeempää ei vielä ole, mutta niitä olisi tarkoitus tulla heti, kun kävijöitä saadaan, ja varmasti päästään kehittelemään jotain mukava yhteistyöhauskaa.

Vastaus:

-->

Nimi: Lumina Behm
Kotisivut: http://tintintalli.suntuubi.com/?cat=39

22.08.2017 16:14
Tintin Tallilla järjestetään 30.9. avajaiskisat este- ja kouluratsastuksessa, luonnollisesti tarinaluokin. Viimeinen ilmoittautumispäivä on 27.9.

- Lumina ja eläintarha

Nimi: Indiana Swift

19.08.2017 00:54
Heips :) Katheryn täällä siis kirjoittelee, uuden hahmon nimissä! Indiana Swift haluaisi liittyä talliporukkaan, ikää löytyy 19 vuotta.

Vastaus:

Uudet tiedot muokattu edellisten paikalle!

Nimi: Sam Morris

18.08.2017 20:40
Terveisiä taloon! Olen 20, pian 21 vuotta vanha järkeväpäinen miehenalku, ketä Hemsburyn talli kovasti kiinnostaa ja ketä kiinnostaisi tutustua siihen syvemmin. Antakaahan kun kerron itsestäni jotain! Minun kiinnostus hevosiin lähti olympialaisten katsomisesta . Silloin viisivuotinen minäni päätti, että hänen tulevaisuus ei ole completed ellei siihen kuulu hevoset. Oh well, monet ratsastuskoulut käytyäni huomasin kuitenkin, ettei ala välttämättä minulle sovi, ja siirryin opiskelemaan avaruusteknologiaa.

Mutta arvatkaapas kun kuvioihin ujuttautui hevosen omistava Miranda-neito, johon sydämenpahulaiseni kovasti kiintyi ja lopulta taisi rakastaakin opintojen lomassa kun me pädyttiin samalle kurssille. Hän toivoi kovasti että ottaisin entisen intohimoni takaisin edes harrastusmielessä. Mikäs siinä, hevosen selkään pääseminen tekisi varmasti hyvää niin mielelle kuin keholle minun nykyiseen vähäliikkuvaiseen elämäntapaani verrattuna. Taidot ovat tietysti ruosteessa, mutta Miranda oli kuulema lukenut tästä paikasta arvosteluja ja kehuttuhan Hemsburyn tallia oltiin! Hän sanoi että voisi tulla joskus minun mukana käymään.

No mutta hups, tämä menikin ihan sivuraiteille. Olen vähän huono kertomaan itsestäni mitään hyviä puolia, mutta ömh.. Pääpiirteeni ovat ainakin muiden mielestä periksiantamattomuus ja rempseys, dunno how. Omasta mielestäni otan virheistä opikseni aika hyvin, ja sosiaaliset piirteet ovat aktiivisesti esillä jokapäiväisessä työssä. Miranda ei suostunut auttamaan joten en osaa kertoa enempää itsestäni. Mutta ratsastustasoni on kouluratsastuspuolella varmaan vaativa B - minkä saavuttaminen oli työn ja tuskan takanaköh - ja estepuolella jotain metrin päälle. Kenttäratsastus ja kaikki muu joka eroaa ratsastustuntien ohjelmasta kiinnostaa harrastemielessä!

Mutta Hemsburyyn olisi tarkoitus tulla tieteisopintojen sivussa tulla käymää ja oppimaan hevosia ja hevosista, jos se vain suinkin käy!

Vastaus:

Hei, Sam! Mahtavaa että uteliaisuus toi sinut jatkamaan hevosharrastusta juuri Hemsburyyn. Tietosi on lisätty nyt yläkerran hoitajienhuoneeseen, ja pääset varmasti alkuun katsomalla sieltä ilmoitustaululta löytyvät hoitajien tehtävät. :)

Tässä tulikin jo suoritettua niistä yksi, Esittäytykää, olkaa hyvä!

Nimi: Piccadillyn ylläpito
Kotisivut: http://www.piccadilly.virtuaalitalli.fi/

17.08.2017 09:18
Hei!
Mahtaisitko huolia Piccadillyn yhteistyöhön? Linkinvaihtokin käy. :-)

Vastaus:

Onpa Piccadilly nätti! Yhteistyö sopii hyvin.
Jos Piccadillyn tulevat hahmot kaipaavat maaseutulomalle pois sieltä liian läheltä Lontoota, niin tervetuloa ottamaan inspistä vaikka Hemsburyn miljööstä. :) Lisään linkkinne etusivulle.

Nimi: Lumina
Kotisivut: http://tintintalli.suntuubi.com

14.08.2017 21:47
Heippa! Aivan mielettömän nätti tämä Hemsbury, joskus olen täällä hoitanutkin.
Tarinapainotteisella Tintin Tallilla lähti tänään toiminta pyörimään ja olisimme kiinnostuneita yhteistyöstä tai linkinvaihdosta Hemsburyn kanssa.

- Lumina Behm ja eläintarha

Vastaus:

Todella ihanalta näyttää myös Tintin talli, rakastuin sivujen tunnelmaan (ja erityisesti kahvilaan!)

Yhteistyö sopii hyvin! Lisään linkin etusivulle.

Nimi: Katheryn Wild

04.08.2017 14:53
Pahoittelut epäaktiivisuudesta. :( Mietin, että olisiko mahdollista tehdä tänne uusi hahmo, kun tämä nykyinen ei oikein inspiroi? Aloittaisin toki tehtävät alusta.

Vastaus:

Sopii hyvin! Ilmoita uusi nimi ja tiedot, ja laita esittelyä yläkerran vieraskirjaan, niin laitetaan uusi hahmo tilalle. :)

©2017 ✤ Hemsbury Stables ✤ - suntuubi.com