Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Letters and papers

MainospostiOleskeluhuone Tallipäivyri Tuntikirja

Hemsburyyn saa yhteyden helposti postitse, ja kaikkea saa kysyä, jos jokin jäi mietityttämään. Tarinatapahtumista Hemsbury ottaa kutsuja vastaan mielellään! Muu mainostus on luonnollisesti kiellettyä tavallisessa vieraskirjassa.

Tästedes kisakutsut sallitaan ainoastaan, jos niissä on tarinaluokkia, sama pätee muihin tapahtumiin. Kaikki muut propagandakirjeet ja lentolehtiset laitetaan niiden omaan postiluukkuun yhdessä mainosten kanssa.

Vieraskirja  1  2  3  4  5  6  7  > >>  [ Kirjoita ]

Nimi: Piccadillyn ylläpito
Kotisivut: http://www.piccadilly.virtuaalitalli.fi/

17.08.2017 09:18
Hei!
Mahtaisitko huolia Piccadillyn yhteistyöhön? Linkinvaihtokin käy. :-)

Nimi: Lumina
Kotisivut: http://tintintalli.suntuubi.com

14.08.2017 21:47
Heippa! Aivan mielettömän nätti tämä Hemsbury, joskus olen täällä hoitanutkin.
Tarinapainotteisella Tintin Tallilla lähti tänään toiminta pyörimään ja olisimme kiinnostuneita yhteistyöstä tai linkinvaihdosta Hemsburyn kanssa.

- Lumina Behm ja eläintarha

Nimi: Katheryn Wild

04.08.2017 14:53
Pahoittelut epäaktiivisuudesta. :( Mietin, että olisiko mahdollista tehdä tänne uusi hahmo, kun tämä nykyinen ei oikein inspiroi? Aloittaisin toki tehtävät alusta.

Nimi: Alba
Kotisivut: http://nefarious.suntuubi.com/

31.07.2017 22:06
Heissan! Teiltä puuttuu Nefariouksen linkki sivuiltanne. Hoidattehan asian kuntoon mahdollisimman pian!

Nimi: Hadrea

31.07.2017 21:45
Moikka! Omien vuokraponien, valmennusten sun muun hässäkän takia tulin poikkeamaan ja ilmoittelemaan, että tarinaa tulee viimeistään koulujen alkuun mennessä - en ole kuollut vielä! Anteeksi tosiaan että tarinassa on kestänyt, en tosiaan ollut yhtään varautunut siihen, että olisin näinkin kiireinen kesän aikana. c':

Nimi: Karma

27.07.2017 18:23
Joudun ilmoittamaan super pitkän lomani/taukoni jälkeen, että en ole juuri saanut motivaatiosta kiinni enkä myöskään halua leijua täällä kummituksen lailla.
Eli lyhyesti sanomani on, että eroan.
Pahoittelen kaikesta vaivasta ja turhasta hahmon lisäämisestä ym.

Nimi: Kia Sunfield

23.07.2017 23:40
Heippa, laitan nyt vielä vähän kysymyksiä. Katselin vähän heppojasi, ja ajattelin jo hoitoheppaa sieltä. Fitz-herra ja Ginger olivat yksiä suosikeistani. Sivulla luki, että ainakin Ginger haki hoitajaa, mutta Fitziä ei siinä lukenut, vaikkakaan hänellä ei hoitajaa ollut, joten mietiskelin, että voikohan herraa jossain vaiheessa hoitaa? Fitz olisi ehkä enemmän omaa tyyliä, sillä esteillä voisin kehittyä sen kanssa, ja sileällä työskennellä myös tasollani. :) Ja voiko tunnille vain tulla ja kirjoittaa tarinan, vai pitääkö ilmoittautua? Olen vähän uusi näissä jutuissa. :D

Nimi: Kia Sunfield

23.07.2017 21:54
Helou! Oon Kiia Sunfield, 16-vuotias oikeastaan koko ikänsä hevostellut tyttö. Hemsbury tuntui oikealta paikalta heti kun kävin vähän paikkoja katselemassa, tosi nätti paikka ja ihanan persoonallinen talli! Ratsastanut olen myös aktiivisesti tunneilla ja vuokrahevosilla pian 10 vuotta. Tasoni on rataesteillä tällä hetkellä 110cm, enemmän olen koulupuolella treenaillut, siellä tasoni on VaB-luokkaa. Rakastaisin liittyä porukkaan mukaan, jospa ehkä hoitoheppaakin jossain vaiheessa hoitelisin!

Nimi: Ruby Fairburn

19.07.2017 17:58
Ruby Fairburn on 16-vuotias naisen alku, ja hoitsuksi sit muuli Frank kun saan ekana esittelyn kirjoitettua *Lenny face* Ruby on hevostellut pitkään ja menestynyt este kilpailuissa.

Vastaus:

Tervetuloa kirjoittamaan, löysitkin näköjään jo hoitajille tarkoitetut tehtävät. Hyvä että oma suosikki on jo löytynyt! ;)

Nimi: Helena
Kotisivut: http://olympusheroes.suntuubi.com/

18.07.2017 15:21
Siitä on pitkä aika, kun olen viimeksi käynyt vilkaisemassa Hemsburya ja on mahtavaa nähdä, että sivut ovat vieläkin toiminnassa ja aktiiviset! Hevosten piirretyt kuvat ovat todella hienoja ja sivut ovat kokonaisuudessa myös todella hienot ja huolella tehdyt. Kyselisin vielä, olisiko linkinvaihto mahdollinen Hemsburyn ja Heroes of Olympusin välillä? :)

Vastaus:

Linkinvaihto sopii hyvin, hauska nähdä muitakin tarinasivustoja hengissä! Tulen vielä vastaamaan sinne teillekin päin. :)

©2017 ✤ Hemsbury Stables ✤ - suntuubi.com