Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Letters and papers

MainospostiOleskeluhuone Tallipäivyri Tuntikirja

Hemsburyyn saa yhteyden helposti postitse, ja kaikkea saa kysyä, jos jokin jäi mietityttämään. Tarinatapahtumista Hemsbury ottaa kutsuja vastaan mielellään! Muu mainostus on luonnollisesti kiellettyä tavallisessa vieraskirjassa.

Tästedes kisakutsut sallitaan ainoastaan, jos niissä on tarinaluokkia, sama pätee muihin tapahtumiin. Kaikki muut propagandakirjeet ja lentolehtiset laitetaan niiden omaan postiluukkuun yhdessä mainosten kanssa.

Vieraskirja  1  2  3  4  5  6  7  > >>  [ Kirjoita ]

Nimi: Valérie

21.04.2017 21:41
Kiva kuulla! Liityn Hemsburyn talliporukkaan mielelläni :) Yritän päästä pian englanniksi kirjoittamisen makuun, palautetta voit antaa suomeksi tai englanniksi, kummin haluat! En tosiaan odota, että korjaisit jokaista prepositiota tai väärässä muodossa olevaa verbiä. Minulle riittää, että saan kirjoittaa englanniksi ja jos suinkin vain jaksat, niin myös kielioppia voi pääpiirteittäin korjailla. Uskon, että siitäkin on jo hurjasti hyötyä :)

Valérie Mercier, 15

Nimi: Fen

21.04.2017 15:19
Kivan näköiset sivut täällä. Ihan kiinnostaa lähteä liittymään mutta mietin vaan että riittääkö noita hoitohevosia kaikille? Onko se sitten silleen että pitää odottaa jonkun hepan vapautumista? ^^

Vastaus:

Jos jokainen hevonen on jo saanut hoitajan, ruvetaan hevosille ottamaan myös kakkoshoitajia. Niin kauan kuin hevosia on vapaana, tavoite olisi kuitenkin pitää tilanne niin, että yhdellä hevosella on vain yksi hoitaja (ja yhdellä hoitajalla yksi hevonen).

Hoitohevostilanteen ahtautuessa voidaan uusienkin tuntiponien hankintaa toki aina harkita, ja pitkään epäaktiivisina olleita hoitajia poistetaan silloin tällöin listasta. Tänä keväänä esimerkiksi hankittiin yksi ylimääräinen ylläpitohevonenkin, Cleland Cuithbeat, joka juuri sai sivunsa, ja Sherryn ja Ressien hoitajat lopettivat hoitamisen.
Ykköstason tehtävien on myös tarkoitus motivoida kirjoittamaan ensin, varaaman hoitohevonen vasta sitten. On se jonkin verran turhaa liittymistä ja sitten pelkkää lusmuilua estänytkin!

Tervetuloa mukaan, jos päätät liittyä. :)

Nimi: Konstantin Hayes

20.04.2017 20:01
Nyt kun sain ongittua vastauksen aiempiin kyselyihin, päätin ilmoittaa liittyväni! Ja ainiin – suurin osa tekstistä tulee varmaankin sitten englanniksi. Se, haluatko itse antaa palautteen suomeksi vai englanniksi on ihan sama. Se kumpi tuntuu luontevammalta!

Elisiis tallipoppooseen mielellään liittyy:
Konstantin Alexei Hayes, 20v

Ensimmäistä esittelyä + tarinaa tulossa piakkoin.
– Konstantin AKA Anemoi

Vastaus:

Jees, tästähän puhuttiinkin jo. Lämpimästi tervetuloa Hemsburyyn! Tietosi on nyt lisätty yläkertaan :)

Nimi: Valérie

20.04.2017 17:55
Moikka!

Mulla on tämä asia pyörinyt mielessä jo pitkin kevättä, ja monta kertaa olen jo ollut kirjoittamassa tätä viestiä! Hemsburya olen seuraillut oikeastaan jo siitä lähtien epäaktiivisen aktiivisesti siitä lähtien kun se perustettiin, ja minulla on oikeastaan aika samaa asiaa kuin Anemoilla, ja vähän sattumaakin, että kun taas aloin tätä pohdiskella niin vieraskirjaan oli ilmestynyt uusi viesti sitten viimekäynnin! Olisin myöskin kysellyt, voiko tarinoita kirjoittaa englanniksi. Tämän teen oikeastaan siksi, että vaikka jonkin verran myös deviantartin puolella pyörin, en jotenkin ole saanut kiinni sen puolen virtuaalihevostelusta ja tarinoinnista. En ole oikein koskaan ollut kovin hyvä englannissa, ja haluaisin harjoittaa kieltä ja etenkin sanavarastoa jollain itselleni mieluisalla tavalla. Piirtäminen ja kirjoittaminen on (ainakin suomeksi) mieluisaa, ja toivotaan, että homma helpottuisi englanniksikin ajan kanssa! En vaadi sinulta tietenkään tolkutonta kieliopin korjaamista (olen seurannut sinua senkin verran, että olen kuullut sinun menestyneen todella hyvin englannin yo-kirjoituksissa :D), mutta mikäli jaksaisit lukea satunnaisia, tökeröllä englannilla kirjoitettuja tarinoita ja ehkä tarvittaessa oikaista virheitä, niin minäkin liittyisin tänne mielelläni!

Vastaus:

Hei Valérie, ihan mahtavaa että tulit laittamaan viestiä! On aina ihana kuulla, että Hemsbury on onnistunut nappaamaan jotain sellaista, joka teitä kävijöitä miellyttää. :)

Englanniksi kirjoittaminen onnistuu Hemsburyssa hyvin, sillä luen ja kirjoitan englantia itse sen verran sujuvasti, että pystyn arvioimaan tekstejä samalla tavalla kuin suomenkielisiä. Kieltähän oppii nimenomaan sitä käyttämällä! En voi luvata, että antamani palaute on kovin pätevää slangin tai arkikielen osalta, koska en ole englantilainen, mutta kirjallisesta tekstistä annan mielelläni palautetta. (Jostain syystä tuntuu välillä että oma sanavarasto on normaalin ja asiallisen sijaan sama kuin kahdeksankymppisen mummon Oxfordista :D)
Hemsburyssa saa hoitaa niin tarinoin ja piirroksin kuin vaikka runoinkin, jos tahtoo! Deviantartin virtuaalihevospuoli on kieltämättä hieman erityyppinen kuin suomalainen.

Lähetä ihmeessä viesti liittymisestäsi, niin lisätään sinut mukaan hoitajien joukkoon. :) Ja jos välillä tahdot mieluummin kirjoittaa suomeksi, tahdot palautetta englanniksi/suomeksi, tai tulee jotain kysyttävää, nykäise hihasta niin hoidetaan asia!

Nimi: Anemoi

19.04.2017 23:36
Heips! Tässä eksyin jostain kaukaa - siis jostain todella kaukaa - Hemsburyn sivuille ja ihastuin aikas kokonaan. Kyllä on mahti idea ja upeasti toteutettu ihan kaikki! Tässä vaan mietin, että jos liittyy olisikos mahdollista rustailla tarinoita englanniksi? Se kun sujuu paremmin kuin suomi, heheh. :'D

Nimi: Alba
Kotisivut: http://nefarious.suntuubi.com/

07.04.2017 17:17
Heissan! Tässä tilaamasi arvostelu. Linkitättehän Nefariouksen viikon kuluessa? :)
Plussat [+]
+ chatti
+ siisti ulkoasu
+ kiinnostavat tekstit
+ tarkat info- ja esittelysivut
+ päiväkirjat
+ hevosten kuvat kauniita
+ paljon kuvia
+ aloittelijaystävällinen
Miinukset [-]
- viekkukoodi eroaa ulkoasusta
Sanallinen arvostelu: Kaikinpuolin hurmaavat sivut! Tykästyin simppeliin ulkoasuun ja vaikka viekkukoodi poikkesikin siitä, se sopii silti ihan hyvin sivujen aiheeseen. En kuitenkaan voi antaa siitä plussaa, sillä se pisti perfektionistin silmään. Sivujen tekstit olivat helppolukuisia ja kiinnostavia. Tekstiä löytyi sopivasti ja Hemsbury on selvästi taidokkaasti tehty paikka. Infoa löytyi tarpeeksi ja esimerkiksi suffolkinhevosesta kerrottiin lisää. Tykästyin henkilökunnan päiväkirjaan sen kauniiden kuvien ja tekstipätkien vuoksi. Hevosten sivuista voisin sanoa sen verran, että pidin siitä miten yksinkertaiset ja jämäkät ne olivat. Tiedot olivat siellä missä pitikin ytimekkäästi kirjoitettuina. Myös piirretyt kuvat olivat mahtavia. Muutenkin sivuilta löytyvät kuvat olivat kiva lisä. Yläkerta-sivu oli tehty hienosti ja ohjeet olivat selkeitä. Kokonaisuudessaan Hemsbury on aloittelijaystävällinen ja rennon meiningin omaava talli!
Arvosana [4-10]: 10-

Vastaus:

Valtavat kiitokset arvostelusta! Nefariousin linkki ja arvostelutulos tulee etusivulta löytyvän sivuinfo-linkin taakse.

Nimi: Rebecca Hope

06.04.2017 22:17
Hei!
Pakko myöntää, että Hemsburyn talli on todella laadukas! Jo itseäkin on jo alkanut "kirjoitushammasta" kolottamaan, joten miten olisi, olisiko mahdollisista liittyä seurailemaan Hemsburyn tallin arkean hoitajan näkökulmasta käsin? Jo tässä alussa paljastan, että tykkään kirjoitella erilaisia tekstejä, joskus saattaa tulla hieman runollisempaa, toisinaan taas aikata tavallista "Tulin tallille, etsien katseellani mahdollista tallikoiraa" -tekstiä. Ja tietoihin siis, Rebecca Hope 14 - vuotta, näin lyhyesti sanottuna. :D (Ps. Saatan kirjoittaa "hahmoesittelyni" jo huomenna. :))

Yst. terv. Rebecca Hope

Vastaus:

Tämä oli viesti, joka todella piristi! Ehdottomasti tervetuloa mukaan :)

Toivottavasti tehtävänannot auttavat luoviinkin teksteihin - olen pyrkinyt muotoilemaan ne sellaisiksi, että niihin olisi helppo tarttua monelta kantilta. Runoilu on oikein tervetullutta. Tietosi on lisätty yläkertaan!

Nimi: Milja Haavisto (url)
Kotisivut: http://suventalli.simplesite.com/

05.04.2017 07:29
Heip! Olisin kiinnostunut siitä hoitotoiminnasta, en vielä täysin saanut kiinni miten aloitetaan hoitaminen mutta piti kai laittaa tietoja. Olen siis Milja Haavisto, 21v. (Url)

Vastaus:

Kaikki info hoitamisesta löytyy yläkerta-sivun ylälaidassa olevasta "liity mukaan"-linkistä. Yläkerran chatissa saa myös kysellä apua muilta hoitajilta ja minulta, ja instagramissa voi myös laittaa viestiä :)

Tervetuloa, Milja! Tietosi on nyt lisätty yläkertaan.

Nimi: Mindy Floray

04.04.2017 17:10
Päätin sitten liittyä tänne, tarina ja esittely tulossa lähiaikoina!

Mindy Floray, 14.v

Vastaus:

Hyvä kuulla, Mindy, tervetuloa! Tietosi on nyt lisätty yläkertaan.

Nimi: Laura White

04.04.2017 16:34
Heippa! Heti kun saavuin paikan etusivulle, tuli sellainen fiilis, että voisikin liittyä tänne:) Joten Hemsburyyn liittyisi:

Laura White
15 v.

Kirjoitan jo esittelyni, ja ensimmäisen tarinan;)

Vastaus:

Mukava kuulla, että Hemsbury tuntuu kotoisalta paikalta. Anteeksi vastausten viivästymisestä.
Tervetuloa!

©2017 ✤ Hemsbury Stables ✤ - suntuubi.com