Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Letters and papers

MainospostiOleskeluhuone Tallipäivyri Tuntikirja

Hemsburyyn saa yhteyden helposti postitse, ja kaikkea saa kysyä, jos jokin jäi mietityttämään. Tarinatapahtumista Hemsbury ottaa kutsuja vastaan mielellään! Muu mainostus on luonnollisesti kiellettyä tavallisessa vieraskirjassa.

Tästedes kisakutsut sallitaan ainoastaan, jos niissä on tarinaluokkia, sama pätee muihin tapahtumiin. Kaikki muut propagandakirjeet ja lentolehtiset laitetaan niiden omaan postiluukkuun yhdessä mainosten kanssa.

Vieraskirja  1  2  3  4  5  6  7  > >>  [ Kirjoita ]

Nimi: N. Riddle
Kotisivut: http://www.allerdale.virtuaalitalli.fi/

09.12.2017 10:43
Vaihdetaan vaan yhteistyö linkinvaihdoksi.
Ja yhteisen toiminnan suunnittelu (mainitsemasi metsästysseura) käy vallan hyvin, mutta jos mietitään sitä vaikka vähän myöhemmällä ajalla? Allerdalekaan kun ei ole vielä täysin valmis... ;)

Nimi: Riri
Kotisivut: http://lehtovaaran.virtuaalitalli.fi/

09.12.2017 00:34
Moikka!

Tässä hetken aikaa sivuja ihailtuani päätin ottaa itseäni niskasta kiinni ja tulla kysäisemään, sopisiko linkinvaihto tai jonkinlainen yhteistyökuvio Lehtovaaran Ratsutilan kanssa?

Nimi: N. Riddle
Kotisivut: http://www.allerdale.virtuaalitalli.fi/

07.12.2017 22:33
Tervehdys!

Olette olleet yhteistyössä Piccadillyn kanssa. Täten ilmoitan, että kyseinen paikka on kokenut pienen muutoksen, koskien erityisesti nimeään. Nykyään se tunnetaan Allerdale Stablena. Lisäksi se muuttui kokonaan yksityistalliksi, ilman minkäänlaista toimintaa.
Käykö siis, että yhteistyötä vielä jatkettaisiin?

Nimi: Juulia
Kotisivut: http://rihtniemi.virtuaalitalli.fi/

14.11.2017 22:58
Oletko koskaan kuullut lajista nimeltä Working Equitation? Rihtniemessä on nyt mahdollisuus päästä tutustumaan lajiin harjoituskilpailuiden muodossa, tervetuloa! Mukana myös tarina- ja piirrosluokat!

http://rihtniemi.virtuaalitalli.fi/fi/WE-kilpailut

Vastaus:

Kuitattu

Nimi: Lumina Behm
Kotisivut: http://https://aleatora.wixsite.com/tintintalli/

14.11.2017 14:23
Heippa. Tintin Tallin taival päättyi jo ennen kuin kerkesi edes kunnolla alkaa, motivaation puutteen vuoksi. Linkin voi siis poistaa yhteistyöstä.

Vastaus:

Kiitos ilmoituksesta

Nimi: Delia Sjödahl

08.11.2017 21:55
Hei! Olen Delia, tutummin Detta, ja olisin kiinnostunut liittymään talliporukkaan:) Ikä 14 vuotta.

Vastaus:

Hei Delia! Anteeksi pitkittyneestä vastauksesta. Olet oikein tervetullut mukaan joukkoon. Katso ohjeet Yläkerta-sivun ilmoitustaulun linkistä, joka vie hoitajien tehtävälistaan, niin pääset alkuun!
VIimeistään ensi viikolla sivuille on tulossa myös lista jouluaiheisia tehtäviä, joita saa suorittaa ;)

Nimi: Elsa Walker

26.10.2017 21:29
Moikka!

Olisin kiinnostunut liittymään talliporukkaan nimellä Elsa Walker. Ikää löytyy 14 vuotta, hallinnassa hevonen kuin hevonen.

Haluaisin myös alkaa hoitaa jotain tallin hevosista. Eli siis mikä tahansa vapaana oleva kelpaisi.

Vastaus:

Hei, tervetuloa! Lisään tietosi hoitajalistaan.

Hoitohevosen saa, kun on ensin kirjoittanut vähän hahmonsa tutustumisesta talliin. Hoitajasivun (Yläkerta) yläreunassa on linkki "Liity mukaan!" josta löytyy tiivistelmä siitä, miten Hemsburyssa hoidetaan.
Voit vaikka tarkistaa vielä ennen kirjoittamista juuri sinua ennen liittyneiden Lilyn ja Eleanorin ensimmäiset tarinat. Katso niistä, kuinka he aloittivat omat käyntinsä Hemsburyssa, ja tule ihmeessä kysymään, jos joku mietityttää. :)

Nimi: Lily Starhill

26.10.2017 20:45
Moikka!

Haluaisin liittyä talliporukkaan nimellä Lily Starhill, ikää 12 ja puoli vuotta. Poniratsastaja henkeen ja vereen :3

Rakastan sun sivuja ja tallia yli kaiken :3 (heti kun opin käyttämään... EI vaan sitten kun jakoin lukea. Nyt voisin lukea vaikka kaiken täältä sivuilta! Terkuin olkkari :3 (@oldcastlestables)

Vastaus:

Lisäsin tietosi Yläkertaan, ja vastasin myös ensimmäiseen tarinaan. Sen perusteella tunnuit pääsevän kärryille jo hyvin!

Nimi: Eleanor Ashford

07.10.2017 14:09
Heipsan!

Haluaisin liittyä talliporukkaan nimellä Eleanor Ashford, ikää 21 vuotta.

Sivunne on aivan mahtavan oloiset ja inspiroivat, mutta tarinankerrontaa ja mielikuvia varten ehkä vähän sekavat. Selkeyttäisi paljon jos ainakin hoitajilla olisi omat sivut esittelyineen. Foorumikin voisi ehkä selkeyttää hommaa, niin tarinoitakin pääsisi lukemaan aina siitä mikä sattuu kiinnostamaan, ja hoitajat voisivat sen kautta sitten ehkä itse ylläpitää kaappiaan.
Tiedän kyllä isoa hoitajatallia ylläpitäneenä että työtä tämmöisessä on valtavasti, toivottavasti jonkinlainen systeemi löytyy.

Vastaus:

Hoitajasivut on tarkoitus tehdä jossain vaiheessa uusiksi, ja siitä onkin nykyisen hoitajakunnan kanssa jo puhuttu. Hemsbury oli alkuaikoinaan paljon pienempi talli, ja kävijöitä vain kourallinen, joten nämä meidän arkistointityylitkin ovat jämähtäneet vähän vuoteen 2014. :) Kiitos palautteesta!

Itse olen kokenut vieraskirjan aina käyttäjäystävällisemmäksi vaihtoehdoksi, sillä siihen ei tarvitse kirjautua erikseen, ja siihen on pienempi kynnys kirjoittaa, kun tilaa ei ole kaikkialla niin valtavasti. On kuitenkin ihan varteenotettava ajatus, että hoitajasivujen myötä jokainen hoitaja saisi oman päiväkirjansa.

Ensimmäinen remonttitavoite on kuitenkin saada hevosten sivut uudistettua. Yritetään saada se ensin alta pois. ;)
Tervetuloa Hemsburyyn!

Nimi: Layla Blackheart

30.09.2017 10:53
Moi!
Olisiko mahdollista tuoda oma karvaturpa tänne asumaan? Jos ei, niin olisin silti kiinnostunut liittymään Hemsburyn porukkaan ja ehkä saamaan hoitohevosen.
-Layla B.

Vastaus:

Jos hevosella on omat sivut, ja tahdot tulla sen kanssa suorittamaan Hemsburyn tarinatehtäviä, se sopii hyvin. Jos tahdot, voit myös alkuun liittyä ihan vain hoitajaksi/kävijäksi kokeilemaan, miltä tällä tallilla kirjoittaminen tuntuu. :) Kumpikin siis sopii hyvin!

©2017 ✤ Hemsbury Stables ✤ - suntuubi.com