Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Miscellaneous information

Täältä löytyy kaikki sekalainen tieto, josta muuten saattaisi ilmetä kysymyksiä.

Hemsbury on virtuaalitalli, eli kaikki tieto sivuilla on enemmän tai vähemmän keksittyä ja tallin toiminta tapahtuu pelkästään kävijöiden ja ylläpitäjän mielikuvituksen voimalla. Se toimi vuonna 2014 ensin "ratsuväkiopistona" virtuaalitylypahkojen tyyliin, mutta idea ei ottanut tuulta alleen. Se jäi silti osaksi nykyisenkin Hemsburyn historiaa.

Talli on perustettu virallisesti viikonlopun 17. - 18. 5. 2014 aikana, mutta on kokenut monta remonttia ja toiminnan muutosta sitten aamunkoitteensa. Ylläpitäjänä toimii vuonna 1998 syntynyt Jasmin. Virtuaalimaailmassa on tullut liikuttua monella nimellä. Ensimmäinen hoitohevoseni taisi olla vuodelta 2008 tai jotain, joten aika pitkään olen virtuaalitalleilla pyörinyt.

Hemsburyn voi linkittää tekstilinkillä tai bannerilla. Tallenna kuva omalle koneelle ja vasta sitten nettisivullesi, niin Hemsburyn sivut eivät turhaan kuormitu.
(Hyppäävän hevosen siluetti on vanhentuneesta lähdekuvasta. Brittiläinen laukkaratsu.)

Tekijänoikeudet

Tekijänoikeuksista pyrin pitämään tiukasti kiinni.
Ylägrafiikan hevoskuva on Hemsburyn omaisuutta. Esittelykuvien pohjana on käytetty Houghton Hall-nimistä kartanoa. Kuvat käytössä kuvaajan, Elliott Brown, luvalla ja CC-lisenssillä.
Sivuilla olevissa koristevalokuvissa lukee tekijänoikeusmerkinnät. Mikäli ei, koristekuvat ovat joko Internet Archive Book Images -lähteistä (vanhat valokuvat ja kirjakuvitukset), eikä niillä ole tekijänoikeusrajoituksia ikänsä vuoksi, Pixabaysta joka tarjoaa kuvia vapaaseen kaupalliseenkin käyttöön, tai elokuvista Sotahevonen ja Seabiscuit sekä vuosituhannen alun tv-sarjasta Saddle Club/Tallijengi.

Sivujen taustakuva on Inspiration Gallery-sivulta.
Vieraskirjakoodi on Viimakourasta, kiitos.
CSS-koodin pohjana on käytetty Etwalin koodeja.
Kaikki muu materiaali sivuilla on © Hemsbury, ellei toisin mainita, aina kartoista hevosiin, teksteihin ja kuvankäsittelyyn.

Arvostelut

Meidät on arvostellut:

Alba, Nefarious, arvosanaksi saimme 10-!
"Kaikinpuolin hurmaavat sivut! --Tekstiä löytyi sopivasti ja Hemsbury on selvästi taidokkaasti tehty paikka. Infoa löytyi tarpeeksi ja esimerkiksi suffolkinhevosesta kerrottiin lisää. Tykästyin henkilökunnan päiväkirjaan sen kauniiden kuvien ja tekstipätkien vuoksi. Hevosten sivuista voisin sanoa sen verran, että pidin siitä miten yksinkertaiset ja jämäkät ne olivat. Tiedot olivat siellä missä pitikin ytimekkäästi kirjoitettuina. Myös piirretyt kuvat olivat mahtavia. Muutenkin sivuilta löytyvät kuvat olivat kiva lisä. Yläkerta-sivu oli tehty hienosti ja ohjeet olivat selkeitä. Kokonaisuudessaan Hemsbury on aloittelijaystävällinen ja rennon meiningin omaava talli!"

Nikki, Radio, arvosanaksi saimme 9+!
"Hemsbury Stablesia kuvaava sana taitaa loppupelissä sitten kuitenkin olla hurmaava. Talliin on panostettu ja se on huoliteltu, elegantti ja ajaton. Sillä on oma viehätyksensä ja sen kuuluisi vetää kävijöitä puoleensa, kuin hunaja mehiläisiä. Hemsbury on onnistunut jo houkuttelemaan selkeästi laadukkaita ja aidosti kiinnostuneita kävijöitä puoleensa, joten tuntuu turhalta toivottaa onnea ja menestystä Hemsburylle. Se kuitenkin on kohteliasta, joten onnea ja menestystä!"

Solzur, arvosanaksi saimme 10!
"Loistavaa työtä! Ihan oikeasti! Erittäin mahtava talli jolla on kaikki tarpeellinen käytössään. Pidän värimaailmasta ja kuvista, ne luovat tästä täydellisen sivuston. Kaikki on niin selkeää etten voisi yhtään parannettavaa sanoa. Kuitenkin, jäi ihmetyttämään tuo "horses" kategoria kylläkin, muuten kaikki on hyvin, aktiivisuutta ylläpidolta löytyy ja runsas kuvien määrä parantaa tilannetta."

©2019 ✤ Hemsbury Stables ✤ - suntuubi.com