Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Hemsbury Horse Show 2016

1. - 3. heinäkuuta  VIP. 1. heinäkuuta
Koko viikonlopun tapahtuma pe-su.
Hemsbury Stables, Shropshire, Englanti.

Punatiilinen tallirakennus ja suuri aateliskartano tarjoavat komeat raamit perinteisille brittiläisille hevosnäyttelyille. Koko viikonlopun kestävässä koko perheen kesätapahtumassa on monenlaisia luokkia sekä kilpailijoiden että muiden kävijöiden iloksi, ja osallistumismahdollisuuksia on kaikille. Kilpailuluokissa korostuu perinteinen englantilainen ratsastustyyli, oheistoiminnassa Hemsburyn oma historia, johon voit tutustua paremmin täällä.

Palkintokuva on vihdoin valmis tuotosluokiin osallistuneille,
Charlotte & Shalia ox, Meiju K. & Diá de Muertos PB & Rosconnell Nessa, Mira & Golden Fairy

IN HAND I & II - voittajaruusuke
RIDDEN SHOW HORSE - ruusuke
WORKING HUNTER - ruusuke
2. SIJA - 3. SIJA - ruusukkeet show-luokkiin

BEST HUNTER 2016 - palkintonauha seuraaville ratsukoille:
Charlotte & Shalia ox, Jannica & Bahria, Julia & Asarin, Nikki & Hysteria

STEEPLE CHASE - 1. sijan palkintonauha
STEEPLE CHASE - osallistujanauha

Jo vuonna 1919 perustettu Hemsbury Stables on ensimmäisistä vuosistaan lähtien tarjonnut ensiluokkaiset puitteet kaikenlaiselle hevosurheilulle. Tahdomme, että viihdyt, ja majoitusmahdollisuuksia on niin Hemsburyn kartanossa kuin tallin yläkerrassakin. Hevoset majoitetaan joko talliin, pihattorakennuksiin tai sään salliessa laitumille.

Kilpailuluokat

Osallistujamäärän epätasaisuudesta johtuen rajat luokkiin osallistumisissa poistettiin. Jos sama ratsukko osallistui kaikkiin kolmeen show-luokkaan, se saa ruusukkeiden lisäksi Best Hunter 2016-palkintonauhan, sijoittumisistaan riippumatta. Piirros- ja tarinaluokkien pisteytyksen mennessä tasan arvonta ratkaisi luokkavoittajan.

Show-luokat (Best Hunter 2016)

IN HAND I

Luokassa oli monta hyvää ja kaunista hevosta, joista jokaiselle on annettu pieni mätsärityylinen palaute. Pääpaino arvostelussa hevosen hunter-tyyppisillä ominaisuuksilla (kuuliaisuus, rentous, sopusuhtaisuus, liikkeiden tyyli).

1. Jannica - Bahria
"Kaunis, hoikka tamma, nöyrä ilme ja komea pää. Melko pitkän näköinen kaula, mutta hyvän mallinen runko ja hyväkuntoiset, suorat jalat. Tasaisen ja reippaan näköiset hyvät, matalat liikkeet. Hyvän näyttelyhunterin näköinen."
2. Vilma Sjöholm - Ruusulahden Hurja Hullu
"Lihaksikas, valppaan ja tyynen näköinen ori, jolla komea kaula. Hieman pitkä ja tasapaksu runko, takajalkojen asento sapelimainen. Liike irtonaista, matalaa ja pehmeää. Jykevärakenteinen, sopisi ehkä paremmin käyttöhunteriksi ja näyttelyissä cob-luokkaan."
3. Iiris - Vincent
"Kuva tilanteeseen sopiva, hevosen olemus nöyrä ja utelias. Hyvä lihaskunto, melko pyöreä vatsa. Takajalat ja lautanen hyvänmalliset. Etujalat näyttävät olevan hieman kokkapolviset, liike jännittynyttä, mutta tasaista."
Kics - Glitter Puff
"Lihaksikas ja hyväryhtinen tamma, hyväasentoiset jalat ja valpas ilme. Piirrostyyli erityisen nätti ja väritysjälki tarkkaa. Lonkka viettää melko reippaasti alaspäin ja jalat näyttävät hieman pieniltä/lyhyiltä, mutta kokoaa liikettään hyvin."
Nikki Ferrari - Hysteria
"Rauhallinen ja nöyrä olemus, hyvä runko, komea ja tasapainoinen kaula. Korkea lonkka, matala mutta hyvin erottuva säkä. Lautanen pitkä, mutta jalat hyväasentoiset ja liikkeet rennot, ilmavat ja joustavat. Kuva sopii tilanteeseen."
Aaria - Fiktion Loistokas
"Hieman etupainoinen, mutta rauhallisen ja hyväryhtisen näköinen ori. Säkä heikosti erottuva, jalat hyväasentoiset ja lihaskunto hyvä. Askeleet reippaat ja tasaiset, ylälinja rento. Jykevärakenteinen, sopisi paremmin käyttöhunteriksi kuin näytöshevoseksi."
Meiju K. - Imperial Sovereign
"Hyväryhtinen ja valpas, hieman jännittyneen oloinen hevonen. Lihaskunto hyvä, jalat hyväasetnoiset ja kaula kaunis. Sopusuhtainen. Liikkeet hieman räikeät ja jännittyneet, mutta irtonaiset ja matkaavoittavat."
Charlotte - Shalia ox
"Kauniin ja ryhdikkään näköinen tamma, jolla rauhallinen olemus ja hyväkuntoiset jalat. Väritystyyli kuvassa on todella kaunis ja pehmeä. Lautanen melko pitkä ja takajalkojen kulmaus suora. Askel arabitapaan hyvinkin lennokas."
Julia - Asarin
"Pitkä selkä ja rodulle ominainen hirvenkaula ovat hyvässä tasapainossa hoikkien jalkojen kanssa. Hevonen on valppaan, mutta kuuliaisen oloinen. Hieman huonossa lihaskunnossa. Piirrostyyli on kiva ja orin rotuleima selvä."
Kate - Fry's Vera
"Kuva tilaisuuteen sopiva, tamma näyttää rauhalliselta, mutta tarkkailee silti ympäristöään. Rotuleima selvä, runko hieman lyhyt. Säkä matala, lautanen korkea ja vuohiset melko pystyt. Lihaksikkaan näköinen."
Iiris - A.D. Like A Diamond
"Rotuleima selvä, tamma vaikuttaa hieman malttamattomalta. Etujalat hyväasentoiset, kaula komea ja kaareva. Takajalkoja vaikea arvioida, maha pyöreä. Liikkeet voisivat olla irtonaisemmat, mutta ravi näyttää tasaiselta ja varmalta."
Reneta - Hallavaaran Loge
"Ryhdikäs ja valpas ori, piirrostyyli erikoinen ja mieleenpainuva. Hienosti laittauduttu. Väritys hieman kauttaaltaan tummaa, hevosen lihaskunto vaikuttaa keskinkertaiselta. Reisi tasapaksu ja vatsalinja korkea, vuohinen ja kaviot matalat."

IN HAND II - Piirros- ja tarinaluokka.
Piirros: 0-5 p tehtävänannon seuraamisesta, 5-10 p tyylistä ja anatomiasta, 5-15 p panostuksesta (väritys, varjostus, tausta).
Tarina: 0-5 p tehtävänannon seuraamisesta, 5-10 p tyylistä ja luovuudesta, 0-5 p tekstin selkeydestä.

Julia - Asarin, 0 p. Kuvaa ei tullut.

RIDDEN SHOW HORSE I - Hevosnäyttelyn ratsatusluokka, jossa paino on ratsukon perinteisellä tyylikkyydellä ja hevosen käytöksellä ja liikkeillä. Arviointi tapahtui lähinnä hevosen siisteyden ja kouluratsastuskuvan tilanteeseen sopivuuden perusteella. Voittajalle ja kunniasijoille ruusuke. Hylätyillekin kuitenkin tarjolla kaikkien kolmen show-luokan osallistujapalkinto.

1. Iiris - Vincent "Hunter-ponin näköinen, nätti, mutta hieman jännittynyt ravi. Matalammin, miellyttävämmän näköisesti koottu."
2. Aaria - Fiktion Loistokas "Hieman etupainoinen, mutta mukava ja siisti kokonaisuus. Koottu matalammin ja miellyttävämmin, rento laukka ja rauhallinen ravi."
3. Jannica - Bahria "Siisti, tyyni hevonen. Askeleet kauniit. Liikaa luotiviivan taakse koottu, muuten tasainen ja matala ylälinja melko miellyttäviä."
Iiris - Little Star II "Siisti, hyvärakenteinen ja reipas poni. Näyttää raskaalta kädelle, koottu liikaa. Mukavan irtonaiset ja rennot askeleet."
Meiju K. - Imperial Sovereign "Ryhdikäs ja eteenpäinpyrkivä hevonen. Liian koottu, askellus korkeaa ja hieman räikeää."
Vilma Sjöholm - Ruusulahden Hurja Hullu "Siisti, rauhallinen, tasapainoinen hevonen. Hyvä ravi, voimakas laukka. Koottu liikaa."
Chiara - Superstitious Satisfaction "Jännittynyt, mutta hyväryhtinen tamma. Ravi voisi olla rennompaa ja irtonaisempaa, koottu matalammin, mutta liikaa luotiviivan taakse."
Nikki Ferrari - Hysteria "Ei sopivaa kuvaa. (kouluratsastus)"
Julia - Asarin "Ei sopivaa kuvaa. (kouluratsastus)"

RIDDEN SHOW HORSE II -Piirrosluokka. Pelkästä pääkuvasta 1 p, puolittaisesta sommittelusta 3 p, koko ratsukon piirtämisestä 5 p. Piirrostyylistä ja anatomiasta 0-5 p, varusteiden oikeaoppisuudesta 5-10 p, panostuksesta (tausta, väritys, varjostus) 5-15 p. Ainoa osallistujaratsukko saa kuvan itsestään palkintojenjaossa.

1. Charlotte - Shalia ox "Koko ratsukko 5 p, tyyli ja anatomia 4 p, varusteiden oikeaoppisuus 10 p, panostus 11 p. Yhteensä 30 p."

WORKING HUNTER I - Hevosnäyttelyn esteratsastusluokka. Hevosen on ylitettävä mahdollisimman tyylikkäästi ja kuuliaisesti rata matalia esteitä. Ensin arvotaan ratsukon yleinen suoritus (1. sijasta 10 p, 2. sijasta 9 p… viimeisestä 1 p) ja sitten ratsun käytös (samalla kaavalla). Eniten pisteitä saanut on voittaja.
Toinen ja kolmas sija ratkaistiin arpomalla sijoituksiin lisäpisteet (ensimmäiselle kaksi, toiselle yksi) kaikkien kolmen 13 pistettä saaneiden ratsukoiden kesken. Kutsuttakoon sitä nopeuspisteeksi.

1. Lisa Hardy - Sharah Treasa, 9 + 7 = 16
2. Julia - Asarin, 4 + 9 + 2 = 15
3. Jannica - Bahria, 3 + 10 + 1 = 14
Luna Ylioja - Firelighter, 8 + 5 = 13
Meiju K. - Never Never, 10 + 2 = 12
Aaria - Kaunon Minttukrokantti, 1 + 8 = 9
Charlotte - Shalia ox, 5 + 4 = 9
Nikki Ferrari - Hysteria, 2 + 6 = 8
Reneta - Hallavaaran Loge, 7 + 1 = 8
Kate - Sodapop, 6 + 3 = 9

WORKING HUNTER II - Tarinaluokka. Arvostamasi henkilö (kaveri, ratsastuksenopettaja, ihastus, äiti…?) on päättänyt tulla seuraamaan kilpailusuoritustasi, vaikket olisi halunnut. Miksi? Miltä tuntuu? Kuvaile ratsusi käytöstä ja hyppysuoritusta - tässä saa mennä myös pieleen, sillä tulokseen vaikuttaa tarina itsessään, eikä sen tapahtumat.
Pisteytys on samankaltainen kuin piirrosluokissa. 0-5 p tehtävänannon seuraamisesta, 5-10 p tekstin tyylistä, 8-15 p juonesta ja luovuudesta.
Ainoa osallistujaratsukko saa kuvan itsestään palkintojenjaossa.

1. Meiju K. - Diá de Muertos PB, 5 + 8 + 14 = 27 pistettä
"Tarina oli viihdyttävä ja tunnekuvaus hyvää. Kilpailutarinat tuntuvat joskus väkinäisiltä, mutta tämä ei todellakaan ollut sitä! Kertomus kimotamman järjenjuoksusta ja vanhasta valmentajasta oli sympaattinen."

Michael on täällä. Michael Thisthlethwaite, valmentajani vuosien takaa jonka viimeisen opetus oli antaa minulle kunnon läksytys istunnastani. Saatoin tirauttaa pari kyyneltä, mutta sen tunnin jälkeen istuntani oli erittäin paljon parempi. Näin ollen en halunnut miestä sinne, varsinkin kun tiesin tasan tarkkaan minkä hevosen olin ilmoittanut. Olin yrittänyt estellä, sanoa, ettei olisi mitään nähtävää, mutta totta kai hän on täällä. Kuulemma hän haluaa nähdä hyväsukuisen, tulisen ja itsepäisen muulin selviämässä maaliin asti. Ja nyt puhun siis tammasta, en itsestäni.

Ei sillä, Diassa on potentiaalia. Diassa on taitoa, vaikka millä mitalla, mutta viime aikoina tamma on keksinyt kaikenlaisia temppuja pääni menoksi ja on ollut ihan pientä vääntöä, että ollaan saatu homma toimimaan edes jotenkuten. Nämä kisat ovatkin nyt näytön paikka ja onnekseni, tamma tuntuu mukavalta käteen lämmittelyssä. Toki, pelham ja martingaali estävät suurimmat ongelmat, mutta Dian tuntien tämä saattaa ruveta tarjoamaan, vaikka ripaskaa jossain vaiheessa, jos en ole tarkkana. Kimo kuitenkin taipuu ja myötää, liikkuu energisesti omalla moottorilla ja harjoitushypyt onnistuvat, tamman kuumentumatta liikaa. Ehkä oma pakonomainen rauhallisuus tarttuu. Ehkä?

Kun sitten vihdoin tulee vuoromma, minun on melkein hankala hengittää. Dia huomaa, kuinka jännitän ja laukan nostaessani hän pukittaa, mutta pitää askellajin oikeana. Minun tarvitsee ottaa muutama syvä hengitys, jotta löydän sen oman rauhallisuuteni ja ensimmäistä estettä ylitettäessä olen jo täysin keskittynyt rataan. Dia tuntuu hyvältä, mitä nyt hieman vauhdikkaalta ja ylittää matalat esteet liioittelemattomilla hypyillä. En joudu olemaan suussa kiinni ja pian tammakin rauhoittuu, asettuen rauhalliseen laukkatempoon samalla kun etenemme radalla. Liikumme yhdessä, toimimme, ja minä saan ahaa-elämyksen, tajuten, että niin kauan, kun tempo on rauhallinen ja minä vaikutan istunnallani jo aikaisessa vaiheessa, alkaa kimo tehdä täsmälleen mitä haluan.

Päästyämme maaliin olen pelkkää hymyä ja halaankin kimoani erittäin tiukasti, luvaten tälle monen monta porkkanaa. Michaelin sietää olla ylpeä meistä.

Steeple Chase-kilpailu

Tarinaluokka. Lauantaina järjestetään vanhantyyppinen estelaukkakilpailujenn edeltäjä, tapulijahti. Ratsukot laukkaavat maastossa kilpaa, ja matkaa kertyy jonkin verran. Vanhastaan kilpailu tarkoitti sekalaisen sakin kilpajuoksua kirkon kellotapulilta toiselle.
Tästä olisi mieluusti antanut voiton molemmille, kumpikin teksti oli ihanaa luettavaa. :)

Kirjoita tarina kilpailuun valmistautumisestasi ja siitä, miksi tahdoit mukaan juuri tähän luokkaan. Miten kuulit luokasta tai kenen kanssa saavuit paikalle? Lopeta tarina laukanjälkeisiin tunnelmiin. 0-5 p tehtävänannon seuraamisesta, 5-10 p tekstin tyylistä, 8-15 p juonesta ja luovuudesta.

1. Meiju K. - Rosconnell Nessa, 5 + 9 + 14 = 28 pistettä
"Jännitys ja ajatusten poukkoilu oli tässä kertomuksessa niin käsinkosketeltavaa, että se vei voiton. Hieman tajunnanvirtamaisesti etenevä teksti oli todella herkullista luettavaa ja ratsastajan fiiliksiin helppo samastua. Lopetuslause kruunasi kaiken."

Kilpailupäivän aamu. Ensimmäinen aamukahvi jo rinnuksilla, ja ei kun vaihtamaan vaatteita. Niin että tosi hyvin menee! Joko voi palata takaisin kotiin ja nukkumaan? Toki, hermoni eivät olisi näin kireinä, jos en olisi valinnut ratsukseni juurikin Nessaa. Niin kaunis, mutta niin täynnä tulta ja tappuraa, ettei mitään rajaa.

Onneksi se sentään osaa hypätä ja mennä lujaa, asia jota oli juuri harjoituksissa tullut puitua, kun tamman jarrut ovat olleet hukassa jo hetken. Onneksi se nyt ei välttämättä ole maastoesteillä niin kamala juttu, eihän? Hevosen tavarat olivat jo autossa, hevosta itseään juuri lastattiin (rämisi siltä siihen malliin, ettei se voinut olla kukaan muu…) ja minullakin on kaikki paperit ja kaikki. Mutta miksi sitten tässä niin tuskailen ja yritän päättää mahongin ja tummanruskeiden hanskojen välillä? Koirakin tuli jo tökkäisemään, kuin kysyäkseen, että olenkohan ihan kunnossa? Ja sillä hetkellä minäkin päätän ryhdistäytyä.

Miksi minä nyt muka näin pelkään? Nessa osaa. Se hyppää minkä tahansa, se ei kyttää, se vaan menee. Joten miksei tämä Steeplechase olisi juurikin kimon leipälaji? Kai sitä nyt on hyvä pudistella päätä, mutta mehän mennään sinne radalle ja mehän suoritetaan! Voitetaan, jos vain irlantilaisestani löytyy tarpeeksi vauhtia eikä mikään sapelihammastiikeri hyökkää puskista. Onneksi mieheni hakee minut autoon ja pakottaa minut istumaan, unohtamaan huoleni kera kahvikupin ja juoruamisen parhaan ystäväni kanssa.

Ajomatka, lämmittelyt, kaikki menevät niin nopeasti ja pian ollenkin ihanan kimoni selässä, painattamassa talla pohjassa kohti maalia. Hymyilisin leveästi, mutten halua suutani täyteen ötököitä ja sen sijaan annan tammalleni vaan enemmän tilaa ja suorastaan lennämme maaliviivan yli. Me tehtiin se! Me päästiin maaliin ja Nessa vaan eteni kuin höyryjuna, eikä näyttänyt hyytymisen merkkejä! Oli se vaan kone ja minäkin sain hevoseni ohjeistettua ympäri rataa suhteellisen tyylipuhtaasti. TÄMÄ on meidän laji ja TÄTÄ lisää.

Jahka vaan saisin tämän hevosen nyt hidastamaan.

2. Mira - Golden Fairy, 5 + 7 + 12 = 24 pistettä
"Tarina oli kivasti kirjoitettu, tarkka, ja oli mukava lukea myös siitä, kuinka puuhailit valmistautumista Tonin läsnäollessa. Innostus oli hyvin kuvailtua, kuten myös Fairyn käytös. Kertomus eteni hyvin alusta loppuun ja kaikelle kerronnalle oli varattu oma aikansa niin, että lukija pysyi hyvin mukana."

Huokailin äänekkäästi ja pakkasin tavaroitani autoon. Mielessäni kävi, ettei Toni auttaisi minua ollenkaan. Ajatukseni osuivatkin osaksi oikeaan, kun sain huokailla vielä lähtöön asti. En ollut toivonut Tonia mukaani, mutta jääräpää mikä jääräpää.
Viimeisenä mukaani pakkasin, juuri ennen lähtöä, - ja puolituntia myöhässä - Fairyn, rakkaan tammani. Onnekseni tamma suostui kerrankin yhteistyöhön ja asteli kiltisti traileriin. Istuin itse apukuskin paikalle ja katselin rauhallisesti Tonin auton käynnistämistä. Onneksi olin varannut ylimääräisen tunnin aikatauluuni.

Saavuimme Hemsburyyn onneksi suhteellisen ajoissa. Paikan päällä otinkin tammani ulos trailerista ja sidoin sen trailerin kyljessä olevaan renkaaseen. Vilkaisin kelloa ja kiirehdin etsimään harjojani. Minulla oli alle tunti aikaa - onnekseni tamma siis oli puhdas. Nopeasti pyyhkäisin vielä pölyt tamman karvasta ja kampasin sen harjan. Kaviot tarkistin reippaasti, jonka jälkeen hain autosta varusteet. Kerrankin Fairy oli rauhallinen, eikä tänttäröinyt yhtään ylimääräistä. Jos minulla ei olisi ollut niin kauhea kiire, olisin ehdottomasti kehunut tammani maasta taivaisiin.
Toni jutteli jotain luokasta, mutta kiristelin vain satulavyötä ja laitoin jalustimia. Olin ehdottomasti halunnut tähän luokkaan. Tämä olisi minun ja Fairyn yhteishengen testi. Olin hionut tammani kanssa yhteistyötä vaikka miten kauan - nyt halusin päästä kisaamaan. Toni oli kertonut ohimennen luokasta ja suorastaan järkyttynyt osallistumisestani. Hän oli väittänyt, että tippuisin, mutta oikeasti hän taisi olla lähinnä huolissaan. Tiesin luokan kuitenkin olevan täydellinen, koska Fairy oli ennen kaikkea ketterä, nopea ja hyvä hyppääjä. Pitkän matkan ratsastuksessakin tamma oli haka. Ainut mitä epäilin, oli maastovarmuus. Olin monet kerrat lennellyt tammani selästä maastossa pikku-ukkojen takia.

Ratsastus alkoi juuri sopivasti lämmiteltyäni tammaani hetken. Kiipustin Fairyn selkään ja Toni toivotteli onnea. Hyvillä mielin lähdin laukaten matkaan.
Kaikki oli sujunut oikein hyvin pitkälti yli puolivälin, mutta tammani alkoi olla väsynyt ja vauhtia oli toisinaan liikaa esteille. Jouduinkin ottamaan pienen pätkän ravia, jotta tammani jaksaisi loppuun. Onneksi Fairy vaikutti jo hetken jälkeen pirteämmältä ja uskalsin nostaa laukkaa. Laukannosto ei kuitenkaan mennyt ihan täydellisesti, sillä tammani päätti kenkkuilla näkemällä pikku-ukkoja pensaissa. Ärähdin tammalleni ja sain onneksi laukan nousemaankin. Maalisuoralla tarjosin tammalleni ohjaa ja Fairy tajusi heti pidentää askeltaan, napautin vielä päälle pohkeita ja sainkin aikaan hurjaakin hurjemman vauhdin. Nousin jalustimille ja nautin tuulentuiverruksesta täysin siemauksin.

Julia - Asarin, ei tarinaa.

Onnea voittajille ja kiitos osallistumisesta!

Vieraskirja  1  2  > [ Kirjoita ]

Nimi: Lotte

15.08.2016 17:38
Onko palkintokuvaa vielä tulossa? =)

Nimi: Lisa Hardy

30.06.2016 21:52
WORKING HUNTER I
Lisa Hardy - Sharah Treasa
(http://knoxdale.awardspace.com/tuig/sharah.htm)

Nimi: Vilma Sjöholm

29.06.2016 12:02
IN HAND I
Vilma Sjöholm - Ruusulahden Hurja Hullu
(http://wanhaja.esy.es/hurjahullu.html)

RIDDEN SHOW HORSE I
Vilma Sjöholm - Ruusulahden Hurja Hullu
(http://wanhaja.esy.es/hurjahullu.html)

Nimi: Kics

28.06.2016 15:04
IN HAND I
Kics - Glitter Puff
(http://sadehelmen.altervista.org/glitterpuff.php)


Tuun osallistumaan isommalla katraalla ainaskin piirrosluokkiin, mikäli vain suinkin ennen vip:iä ehdin!

Nimi: Iiris
Kotisivut: http://huhtala.suntuubi.com/

24.06.2016 10:36
In Hand 1
Iiris - Vincent (http://huhtala.suntuubi.com/?cat=12&lang=fi)
Iiris - A.D. Like a Diamond(http://huhtala.suntuubi.com/?cat=20&lang=fi)

Ridden Show 1
Iiris - Vincent (http://huhtala.suntuubi.com/?cat=12&lang=fi)
Iiris - Little Star(http://huhtala.suntuubi.com/?cat=15&lang=fi)

Nimi: Julia
Kotisivut: http://rakhaltekes.suntuubi.com/

20.06.2016 07:58
In Hand I
Julia - Asarin
(http://rakhaltekes.suntuubi.com)

In Hand II
Julia - Asarin
(http://rakhaltekes.suntuubi.com)

Ridden Show Horse I
Julia - Asarin
(http://rakhaltekes.suntuubi.com)

Working Hunter I
Julia - Asarin
(http://rakhaltekes.suntuubi.com)

Steeple Chase
Julia - Asarin
(http://rakhaltekes.suntuubi.com)

Onko ok jos kilpailuihin vaadittavat kuvat on linkitetty tänne esmes yksityisviestillä/sähköpostiin ennen vip päivää? Vai osallistunko vasta kun tuotokset ovat valmiina? Tässä nyt ainakin alustavat. :)

Nimi: Kate
Kotisivut: http://happydalefarm.suntuubi.com

16.06.2016 19:18
In Hand I (jos ponit voivat osallistua :D)
Kate - Fry's Vera
(http://happydalefarm.suntuubi.com/?cat=77)

Working Hunter I
Kate - Sodapop
(http://happydalefarm.suntuubi.com/?cat=46)

Kiitos!

Vastaus:

Ponitkin ovat tervetulleita :)

Nimi: Luna

16.06.2016 09:51
En ole ennen käynyt Firelighterillä kisoissa, joten en ollut ihan varma, pitääkö tuohon laittaa Tulipuron osoite ja olisiko rehtori Gawkyn pitänyt ilmoittaa minut, mutta ilmoittaudun nyt siis ihan itse. Olen siis hevosopisto Tulipurossa Miraclessa.

Working Hunter I
Luna Ylioja - Firelighter
(http://tulipuro.suntuubi.com/?cat=316)

Vastaus:

Riittää hyvin, että kerroit tulevasi Tulipurosta ja annoit linkin hevosesi tietoihin, tulokset postitetaan omaan koulun vieraskirjaasi. :)
Tervetuloa mukaan kisoihin, kerta se on ensimmäinenkin!

Yksityinen viesti

15.06.2016 19:53

Yksityinen viesti

13.06.2016 15:11

©2018 ✤ Hemsbury Stables ✤ - suntuubi.com