Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Gift Shop

Tallin yläkerrassa olipaljon sellaista, johon en aiemmin ollut ehtinyt tutustua. Pieni matkamuistomyymälän ja varustehuoneen risteytys ei siis yllättänyt minua aivan niin paljon, kuin se olisi saattanut. Huone oli melko hiljainen, ja Donna järjesteli tavaroita hyllyyn.
- Meillä on nyt myös lippiksiä, hän tuhahti, ikään kuin kyseessä olisi ollut jokin törkeä alatyylinen ilmaus.
- Oikeastaan, tulin etsimään postikortteja, minä sanoin ja luikahdin sisään.

Hemsburyn matkamuistomyymälä

Kun saat tarinoistasi puntia ja tapahtumista lahjakortteja, mitä niillä voit tehdä? Tietysti käyttää ne Hemsburyn mahtavin oheistuotteisiin!
Koska valmiista tallikaupoista tuotteiden hamstraaminen ei aina innosta, voit ostaa täältä kaikenlaista pientä ja mukavaa ja taatusti uniikkia. Tallikauppa on avoinna myös ulkopuolisille talleille, mutta vain sopimuksesta. Kuvia sitä vastoin myydään ainoastaan Hemsburyn punnilla ja Hemsburyn talliporukalle, joten niistä on turha kysellä.

Tuotevalikoima laajenee aikanaan, niin tapahtumien, ylläpidon ajankäytön kuin tallilaisten ehdotustenkin perusteella. Uusia tuotteita saa kysellä, mutta jokaista ratsastussukkaa ja pinteliä et täältä tule löytämään. Perusvarusteet hevosillamme on jo ennestään.
Kuvia on hieman erilaisia. Kuvien hinta määräytyy niiden sisällön ja yksityiskohtaisuuden myötä. Kannattaa siis pitää silmällä omaa lompakkoa, lisätehtäviä ja seikkailujen palkintoja.

Tuotteet ja hinnasto

Tuotteita ei toistaiseksi ole. Niitä listataan tähän, kun niitä alkaa tulla.

Kuvat

Omalla vaivannäölläsi voit hankkia ylläpidolta juuri sinulle luotuja palkintoja - kuvia! Niitä ei ole pakko hankkia, mutta ostoksilla hoitaja varmistaa saavansa kultamussukastaan juuri sellaisia kuvia kuin tahtoo. Pääkuvat ovat ratsastuskuvia halvempia, sillä niihin kuluu hieman vähemmän sommittelutyötä. Myös omia kuvaehdotuksiaan saa jättää ja koettaa tinkiä, jos hinnaston valmiit tarjoukset eivät tuntuneet tarjoavan juuri sitä, mitä halusit.
Hinnaston esimerkkikuvia tähdittävät hevosemme Lucille ja Lawrence. Palautetta hinnoittelusta ja tilausohjeista otetaan vastaan enemmän kuin mielellään!

Lyijykynäluonnos, ratsastus
£25 eli 5 tehtävää

Yksinkertainen lyijykynäpiirros hoidokistasi.
Kuvaile tilatessasi ulkonäkösi ja hieman haluamiasi ratsastusvarusteita. Laatu vaihtelee hieman käsityöstä johtuen. Vaihtoehtoina este-, koulu-, maastoeste-, maasto- ja laukkaratsastus harrastusmielessä.

Lyijykynäluonnos, ratsastus; yksinkertainen väritys ja tausta
£30 eli 6 tehtävää

Yksinkertainen lyijykynäpiirros hoidokistasi. Väritetty tietokoneella.
Toimii kuten edellinen. Kuvaile tilatessasi ulkonäkösi ja hieman haluamiasi ratsastusvarusteita. Muista myös mainita hieman haluamaasi värimaailmaa, vuodenaikaa tai taustavaihtoehtoja.

Digitaalinen piirros, ratsastus; yksityiskohtainen väritys ja tausta
£55 eli 11 tehtävää

Yksityiskohtaisempi ja viimeistellympi kuva hoidokistasi.
Toimii kuten edellinen. Muista myös kuvailla tarkkaan haluamaasi värimaailmaa, vuodenaikaa, taustaa ja tunnelmaa. Mitä tarkempi olet, sen varmempi on tulos

Lyijykynäluonnos, pääkuva
£20 eli 4 tehtävää

Yksinkertainen lyijykynäpiirros hoidokistasi.
Kuvaile tilatessasi haluamasi kuvakulma ja/tai tunnetila (esim. hirnuminen, rauhallinen sivukuva, haukottelu), sekä hieman suitsia tai riimua, jos tahdot ne kuvaan. Laatu vaihtelee hieman käsityöstä johtuen.

Lyijykynäluonnos, pääkuva; yksinkertainen väritys ja tausta
£25 eli 5 tehtävää

Yksinkertainen lyijykynäpiirros hoidokistasi. Väritetty tietokoneella.
Toimii kuten edellinen. Kuvaile tilatessasi haluamasi kuvakulma ja/tai tunnetila (esim. hirnuminen, rauhallinen sivukuva, haukottelu), sekä hieman suitsia tai riimua, jos tahdot ne kuvaan.

esimerkki-
kuva
tulee

Digitaalinen piirros, pääkuva; yksityiskohtainen väritys ja tausta
£35 eli 7 tehtävää

Yksityiskohtaisempi ja viimeistellympi potretti hoidokistasi. Kuvaile tilatessasi haluamaasi kuvakulmaa ja/tai tunnetilaa. Värityksessä mahdollista esimerkiksi mustataustaisten, vahvakontrastisten hevosvalokuvien tavoittelu.

Muybridge-animaatio, laukka + yksinkertainen väritys ja tausta
£50 eli 10 tehtävää

Perinteinen 2D-animaatio hoidokistasi. Tumma, sadetta edeltävä maisema kuuluu pakettiin. Tämä animaatiopohja sopii parhaiten kevytrakenteiselle hevoselle, ja sen harja ja väritys räätälöidään hoidokkisi mukaan.

Ostosten tekeminen tapahtuu alla olevassa vieraskirjassa asioimalla. Siihen voi myös jättää kysymyksiä ostoksiin liittyen.

Vieraskirja  [ Kirjoita ]

Nimi: Thomas Caffrey

19.09.2017 11:40
Jee, nyt vähän piristykseksi itselle aika tilata kuva minusta ja Bessiesta :) Eli vaihtoehto kolme, digitaalinen piirros - £55

Kuva siis metsästysratsastus tapahtumasta, Thomaksen ja Bessien ensinmäisestä ratsastuksesta:

"-Thomas kumartui leveä hymy huulillaan tamman kaulalle ja antoi lisää ohjaa, kuitenkin pitäen hyvän tuntuman. Bessie laskipäätään ja venytti askeltaan, Thomas nauroi jykevän hevosensa kyydissä, oli vaikea uskoa miten paljon tammasta lähti vauhtia! Bessien lyhyt harja lepatti tuulessa ja tammasta pystyi aistimaan miten paljon se rakasti irrottelua pellolla. Mutapaakut lentelivät sen kavioista ja ratsukkoa ympäröivä kultainen sänkipelto vilisi silmissä, ja syksynvärinen metsänraja jäi yhä kauemmas ratsukosta. Tämä oli päivän viimeinen laukkapätkä, aurinko oli jo painumassa piiloon, mutta lämmin syystuuli suhisi korvissa. Onneksi reissulle oli tullut pukeuduttua lämpimästi, Thomaksella oli yllään tummanruskea huppari, jossa oli kyynerpäissä beigenväriset nahkapaikat. Jalassaan tummat ratsastushousut. Unohtamatta ratsastushanskoja sinisellä raidalla ja mustaa kypärää, jonka alta hapsotti pojan ruskea tukka. Bessie on iso ja jykevä, mutta myös Thomas on pitkä ja roteva. Kaksikko sopi hyvin toisilleen"

Heh, pieni inspiraatiollinen pätkä piirtäjälle :)!
Lisätoivomuksena, että kuva saisi olla edespäin otettu, ja olisi hauska, jos Bessien piirto pääsisi hyvin esille. Toki, mikä tahansa parhaalta tavalta tuntuu piirtää niin käy. Kasvoiltaan poika on vähän ruskettunut kesänjäljiltä. Oon sen verran sua stalkkaillu, että miehille tykkäät yleensä piirtää tosi kulmikkaat kasvot, niin Thomakselle saisi vähän enemmän jättää pehmeyttä, vaikka miehinen toki onkin x3

Nimi: Thomas Caffrey
Kotisivut: http://amarellan.boards.net/thread/16/avajaiset-21-05-2017

12.06.2017 16:55
Heips !
Totesin, että ton vois nyt kirjotella ja kysellä täällä kun asiaan kuitenkin vahvasti liittyy myymälä juttuihin.

Osallistuin sinne Amarellan avajaisiin + arpajaisiin ja niissähän meni kummassakin ihan hyvin. Arpajaisista loimi ja samoin tarinakilpailun voitosta, sekä 50 puntaa :D Heh, oon kyllä pohtinu, että arpajaisissakaan ei montaa ihmistä ollut, niin olin varmaan ainoo, joka minkäänlaista tarinan rustia edes lähetti XD

En tiedä mitä oot mieltä, että lisäilläänkö tämmösiä juttuja kaappeihin, mutta jos lisäillään niin suunnittelin, että ei varmaan ois pahasta jos voisin valkata Kreivittärestä jonkun loimen noiden kahen tilalle? Jos sitten jatkossa innostuu jotain ostamaan niin sais vähän samaa sarjaa ja niin no.. :D Köh. Enkä ees kahta loimee tarvii tai halua niin vois vaihtaa yhteen mieleiseen.

Ja jos sellainen käy niin valinta Kreivittärestä on Classic Fleeceloimi, värissä ruskee.
Mikäli tuo rahavoitto on kanssa ok, niin Hemsbury Saddlerystä voisin sillä rahalla valkata Ogham-malliston hanskat värissä tummansininen. Eikä niitä loppuja kolikoita tarvi ees kaappiin mielestäni lisätä.
Näistä siis kyse:
http://kreivitar.suntuubi.com/datafiles/userfiles/Image/Hevoset/sa deloimi2.png
http://hemsburysaddlery.weebly.com/uploads/8/3/8/3/83833624 /hanskat-ogham-5.png

Kotisuvut kohdassa tosiaan linkki vielä kyseiseen tapahtumaan!

--
Ehkä joskus vielä niin paljon tulee kirjoteltua tarinoitakin, että ois varaa kuvaan minusta ja Bessiestä (:

Vastaus:

Anteeksi kovasti siitä ettävastauksessa on kulunut ikuisuus! Sadeloimen ja hanskojen lisääminen kaappiisi onnistuu hyvin. :)

Nimi: Arya Ravenagh

09.05.2017 10:36
Vihdoinkin pääsen tuhlaamaan vähän rahojani, tarkoitus olisi hankkia tuo vaihtoehto kolmonen, joka maksaa sen £55

Kuvan olisi tarkoitus olla Aryan ja Lucyn ensimmäisestä ratsastuskerrasta, jonka juuri äsken postasin tallipäivyriin tarinan muodossa.
Aryalla oli yllään sininen villapaita, jossa on korkea kaulus, jalassa beiget ratsastushousut, mustat ratsastuskengät ja niiden kanssa siniruudulliset ratsastussukat. Päästä löytyy ihan tavallinen musta kypärä ja käsistä niin ikään mustat ratsastushansikkaat.
Aryallahan on aavistuksen tummempi iho kuin normaalisti, hänen ihan tummanruskeat hiuksensa (melkein mustat) hiukset ovat yhdellä letillä, joka yltää alaselkään käytännössä. Hän on pitkä ja hoikka, silmät ovat tummansiniset sävyltään.
Ratsukko oli siis kentällä, kuvan voit piirtää ihan vapaasti mistä kuvakulmasta vain,( mutta ehkä sivulta tai aavistuksen etuviistosta). Askellajiksi käy myöskin mikä vain, mutta eniten viehättää kuva onnistuneesta laukkapätkästä :D Taustaan kuuluu sitten se näkymä mitä kentältä sitten näkyykään, kuvakulmasta riippuu tämäkin. Sää voisi olla puolipilvistä, aurinko ei ehkä suoraan paista vaan on puoliksi pilvien takana, mutta taivaalla näkyy myöskin sinistä. Aryan ilme saa olla ihan normaali, ehkä hiukan keskittynyt mutta jos teet kuvan onnistuneesta laukkapätkästä, kasvoilla voi olla hiven hymyä.

Jos tuosta puuttuu jotain, niin voin antaa tietoja myöhemmin jos niitä tarvitset. Kiitos jo etukäteen! Toivottavasti tämä ei nyt häiritse kiireistä aikataulua tai muuta. :)

Vastaus:

Anteeksi tilauksen kestosta! Kuvan luonnostelu on nyt vihdoin aloitettu :) Yritän saada siihen hieman vauhtia.

Nimi: Mariam

08.01.2017 09:19
Unohdin sitten mainita, että Gil saissi näyttää innostuneelta hyppäämisestä :D Vaikka se kyllä näyttäisi varmaan muutenkin, niin hevonen että ratsastaja saisivat näyttää iloisilta. Anteeksi tää sähellys, mutta unohdin laittaa tuohon viestiin.. :D

Nimi: Mariam

08.01.2017 09:17
Moikka, aattelin hankkia nyt toisen kuvan taas Gilbertistä kun sitä rahaakin on nyt ehtinyt jo taas kertyä.. Haluaisin toki kuvat Gilbertistä, ja digitaalinen piirros olisi kiva, se mikä maksaa sen £55. Haluaisin Mariamille ne samat ratsastushousut kuin aiemmassakin kuvassa, ainut muutos olisi se, että hänellä on päällä musta ratsastuspitkähihainen ja toppaliivi. Olisi kiva, jos piirtäisit meidät Gilin kanssa hyppäämään jotakin pikku estettä kentällä. Maassa olisi lunta, aurinko paistaisi ja lunta voisi sataa kevyesti. Voit piirtää kuvan hiukan etuviistosta, niin se olisi kiva. Tuohan on siis vaihtoehto kolme, niin se veloittaisi minun 135 punnastani 55 puntaa, eli jäljelle jää 80 puntaa. Kiitoksia jo etukäteen!

Vastaus:

Kuitattu, ja maksu otettu palkastasi. Kiitos siitä, että jaksat hoitaa niin ahkerasti ja ihanasti!

Nimi: Frida

03.09.2016 20:01
Nyt vihdoinkin on tultu kerättyä tarpeeksi taskurahaa, että voisin pyytä tuollaista digitaalista ratsastuskuvaa minusta ja Sherrystä :D Vuodenaika voisi olla loppukesä, maassa olisi kuitenkin jo muutama lehti ja aurinko paistaisi. Voisimme Sherryn kanssa olla kentällä ja jos on mahdollista, halaisin Sherryn kaulaa selästä käsin :D Olisi kiva jos kuva olisi sivulta tai oikeastaan mielummin viistosti edestä. Fridan esittely löytyykin jo, mutta Frida on hoikka, blondi ja aika lyhyt tyttö. Hiukset voisivat olla poninhännällä. Tytöllä on kirkkaan siniset silmät, vaaleanpunainen huppari, mustat ratsastushousut ja mustat nahkasaappaat. Olisi myös kiva jos Sherry seisoisi korvat hörössä :D Toivottavasti siinä oli kaikki tarvittava.

Vastaus:

Myöhäinen kuittaus, mutta kuva on tosiaan löytynyt kaapistasi jo jonkin aikaa ;)

Nimi: Posy

28.07.2016 14:14
No niiiiiin, nyt aion vihdoin ja viimein tilata kuvan! :D
Elikkäs tahtoisin kuvan ihanasta Natashastani. Kuvassa Natasha olisi jossain heinikossa/laitumella, maisema olisi usvainen. Sävyt voisivat olla suht kylmät. Natasha voisi olla vaikka kävelemässä kohti "kuvan ottajaa". Ja tosiaan digitaalisena piirroksena, se £55 maksava.

Kiitos!

Vastaus:

Suurkiitos tilauksesta ja valtavat pahoittelut sen kovasta myöhästymisestä. Syyssäiden muuttuminen talveksi teki kuitenkin hyvää kuvan tunnelmalle, ja se löytyy vihdoin sekä sinun kaapistasi että Natashan tiedoista!

Nimi: Jonathan Heineken

14.07.2016 14:12
Moi! Haluaisin ostaa kerätyillä ansioilla vaihtoehdon 3, eli digitaalisen piirroksen minusta ja Lawrencesta. (Ansiot täydentyvät tosin vasta tarinassa, jota et vielä ole varmaan lukenut!)
Tarkka ulkonäkö löytyy esittelystä, mutta vaatteina saisi olla vaalea, siisti t-paita kauluksella ja tummansiniset ratsastushousut, jalassa tummanruskeat ratsastussaappaat. Heineken on suhteellisen hoikka ja teräväkasvoinen miehenalku, jolla vähän kesäisiä pisamoita kasvoilla.
Lawrencen kanssa tosiaan mentäisiin ja yllätys yllätys koulutunti olisi kyseessä. Kentällä, kesäisissä maisemissa, ehkä puoli pilvistä kuitenkin. Annan sinulle vapaat kädet toiminnan suhteen mutta vaativaan koulumaailmaan sen olisi hyvä liittyä, niin saataisiin Jonathania vastaava kuva. Ja hiki saa virrata! Kiitos!

Vastaus:

Pahoittelut kaupan pienestä hitaanpuoleisuudesta. Kuva on nyt aloitettu ja se valmistunee parin päivän sisällä.
£60-£55 jättää taskurahaksi £5.

Nimi: Mariam

04.07.2016 06:40
Moikka! Haluan ostaa vaihtoehdon 3, eli sen digitaalisen piirrustus-mikäolikaan. Mariam on melko lyhyt ja hänellä on ruskea, pörrökihara tukka. Jalassa siniset(sivuilta punaiset) ratsastushousut ja joku pikeepaita. Gilille ei tarvitse piirtää satulaa ja saat itse päättää, mitä kuvassa tapahtuu. Se veloittaa siis 55 puntaa 70 punnastani. Kiitos!

Vastaus:

Viimeisimmän tarinan myötä sinulla on tällä hetkellä £95. Vähennetään kuvan hinta ja sinulle jää £40 käteen.
Kuitattu.

©2019 ✤ Hemsbury Stables ✤ - suntuubi.com