Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Our services

Henkilökunnan tallipäiväkirja

Hemsburyn varsinaisen toiminnan muodostavat hoitajat ja virtuaalimaailmassa jo hieman unohtuneet (mutta selvästi uutta nousukauttaan elävät) tarinatapahtumat. Niille on molemmille oma osionsa navigaatiopalkissa.
Kartano tarjoaa kuvitteellisia majoituspalveluita, museokaupan ja ravintolapalvelut. Hemsbury Stables on paikka ratsastustunneille. Mitä muuta Hemsburysta löytyy?

Palvelut pyydettäessä:

Tallipaikat & tuontihevoset: Tuomme hevosia Hemsburyyn kaikkialta Brittein saarilta, ja tarjoamme apua myös ulkomaille viennissä. Majoitamme myös satunnaisesti yksityishevosia hyvien kulkuyhteyksien varrella, laadukkaissa tiloissa, jos joku tahtoo toimintaan mukaan omine hevosineen. Asiasta voi kysellä lisää vieraskirjassa.
Geenitestaus: Hevoskasvatuksesta ja väreistä paljon lukeneena Hemsburyn ylläpito tarjoaa myös väriselvityksiä jonkinlaista pientä tekstipalkkaa vastaan. Jotta jalostushevosen värigeenit, ja sen myötä värit joita se voi periyttää, voisi realistisesti arvioida, tulee tiedossa olla ainakin hevosen vanhempien ja isovanhempien värit.
Ratsutus: Hemsburyyn on myös mahdollista tuoda nuori hevonen koulutettavaksi ja ratsutettavaksi. Suositeltavaa olisi hevosen maasto- tai kenttäpainotus, sillä ratsastuskouluihin sopivia hunterhevosia tilalta lähinnä löytää. Ratsutus pitää sisällään sopimuksen mukaan muutaman päiväkirjamerkinnän ja/tai piirroskuvan.

Hemsburyn väki

Jotta talliin saadaan eloa, Hemsburyssa on valmiita henkilöhahmoja. Mikäli olet kiinnostunut jonkinlaisesta tarinanvaihdosta/roolipelaamisesta oman tallisi henkilökunnan kanssa, laita viestiä! Alla olevaan galleriaan tutustumalla näkee ne tutut naamat, jotka kuuluvat Hemsburyn aktiiviseen sijoittaja- ja henkilökuntaan sekä ratsastajiin.

<--Edellinen 2 / 8 Seuraava-->
macbain, lachlan
staff-lachlan.jpg

Lachlan MacBain, 12
Syntynyt Newcastlessa, Pohjois-Englannissa
Skotti, äidinkieli englanti

"Mennäänkö orilaitumelle katsomaan? Eno sanoi,
että se walesinponi tulee kohta koulutukseen ja saan auttaa."

Työnkuva: Poniratsastaja, hoitaa myös Billy-nimistä kimoa walesinponia.
Lempipuuha hevosten kanssa: Hyppääminen ja harjaaminen. Lannanluonti ärsyttää.

Lachlan on reipas ja iloinen poika, mutta heittäytyy toisinaan melko nenäkkääksi aikuisille puhuessaan. Hän viettää mielellään aikaa yläkerran hoitajienhuoneessa, ja kertoo siellä tallin viimeaikaisista tapahtumista aina kovaan ääneen. Hän on herra MacBainin sisarenpoika, ja sen takia tallin junnupuolelta ainoita, joka uskaltaa tehdä kaikenlaista typerää ilman lupaa. Se ei kuitenkaan vähennä huutoja, jotka Lachlan usein enoltaan saa hiivittyään ilman lupaa lainaamaan tämän tavaroita tai ratsastamaan hoitoponillaan. Kaikkiin Lachlanin juttuihin ei ehkä kannata lähteä mukaan, mutta hän on kaikesta huolimatta rehti ja ystävällinen.
Ratsastajana poika on taitava, ja vielä melko pienikokoisena hyvä testihenkilö kaikille uusille ja nuorille poneille. Hän hoitaa tehtävät tunnollisesti ja auttaa pyydettäessä likaisissakin tallihommissa (joskin melko vastahakoisesti) sillä tietää sen olevan hevosten parhaaksi. Kärsivällisyyttä kouluratsastukseen ei oikein ole, mutta Lachlan ei myöskään välttämättä uskalla niiden kaikkein isoimpien ja hurjimpien täysiveristen selkään. Se ei haittaa - hän pitää hoitamastaan takkuisesta Billy-ponista kovasti.

kuvassa näyttelijä Ridge Canipe©2019 ✤ Hemsbury Stables ✤ - suntuubi.com