Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Our services

Henkilökunnan tallipäiväkirja

Hemsburyn varsinaisen toiminnan muodostavat hoitajat ja virtuaalimaailmassa jo hieman unohtuneet (mutta selvästi uutta nousukauttaan elävät) tarinatapahtumat. Niille on molemmille oma osionsa navigaatiopalkissa.
Kartano tarjoaa kuvitteellisia majoituspalveluita, museokaupan ja ravintolapalvelut. Hemsbury Stables on paikka ratsastustunneille. Mitä muuta Hemsburysta löytyy?

Palvelut pyydettäessä:

Tallipaikat & tuontihevoset: Tuomme hevosia Hemsburyyn kaikkialta Brittein saarilta, ja tarjoamme apua myös ulkomaille viennissä. Majoitamme myös satunnaisesti yksityishevosia hyvien kulkuyhteyksien varrella, laadukkaissa tiloissa, jos joku tahtoo toimintaan mukaan omine hevosineen. Asiasta voi kysellä lisää vieraskirjassa.
Geenitestaus: Hevoskasvatuksesta ja väreistä paljon lukeneena Hemsburyn ylläpito tarjoaa myös väriselvityksiä jonkinlaista pientä tekstipalkkaa vastaan. Jotta jalostushevosen värigeenit, ja sen myötä värit joita se voi periyttää, voisi realistisesti arvioida, tulee tiedossa olla ainakin hevosen vanhempien ja isovanhempien värit.
Ratsutus: Hemsburyyn on myös mahdollista tuoda nuori hevonen koulutettavaksi ja ratsutettavaksi. Suositeltavaa olisi hevosen maasto- tai kenttäpainotus, sillä ratsastuskouluihin sopivia hunterhevosia tilalta lähinnä löytää. Ratsutus pitää sisällään sopimuksen mukaan muutaman päiväkirjamerkinnän ja/tai piirroskuvan.

Hemsburyn väki

Jotta talliin saadaan eloa, Hemsburyssa on valmiita henkilöhahmoja. Mikäli olet kiinnostunut jonkinlaisesta tarinanvaihdosta/roolipelaamisesta oman tallisi henkilökunnan kanssa, laita viestiä! Alla olevaan galleriaan tutustumalla näkee ne tutut naamat, jotka kuuluvat Hemsburyn aktiiviseen sijoittaja- ja henkilökuntaan sekä ratsastajiin.

<--Edellinen 5 / 8 Seuraava-->
sinclair, magnus
staff-magnus.jpg

Magnus Sinclair, 15
Syntynyt Lerwickissä, Shetlannissa
shetlantilainen, äidinkieli englanti (shetlanti)

"Se luikistelloo, paina ties. Jos sillä on korvat
pystössä, tule sitten. Kerron ko tarvitten apua."

Työnkuva: Hevosenomistaja ja ratsastaja.
Lempipuuha hevosten kanssa: Aina ko saa oman koijupään ja koiran kanssa kilpaila ja treenata. Metsästys on hauskaa.

Magnus saattaa kuulostaa siltä, että olisi kotoisin jostain ihan muualta. Paksu, melkein norjalaisen oloinen murre on kuitenkin Shetlannissa ihan normaali, eikä siitä kannata huomautella liikaa - ensiksi, koska Magnus ei pidä siitä, ja toiseksi, koska se on hieman epäkohteliasta. Kun syntyy saarella, jonka väkiluku on parikymmentä, ja lampaita on enemmän kuin ihmisiä, ei kasva kovin sosiaaliseksi. Magnus on kuitenkin mukava ja kohtelias, kunhan pääsee yli varautuneisuudestaan. Hän on sitä paitsi asunut skotlantilaisen isänsä Markin ja Dandy-koiransa kanssa Shropshiressä jo kahdeksan vuotta.
Vaikka on kotoisin pienestä saaristolaiskaupungista, Magnus on aina pitänyt hevosista. Ei siis mistään shetlanninponeista, vaan oikeista isoista hevosista. Hän pitää myös hienoista hevosvarusteista ja hienoista hevoskilpailuista, ja se näkyy pojan omassa tallipukeutumisessa. Hän käyttäytyy joskus melko töykeästi, eikä apua aina heru pyytämälläkään. Omissa puuhissaan Magnus on silti ahkera ja ratsastajana taitava yksityishevosensa Dannyn kanssa. Kyllä hänkin oleskeluhuoneessa joskus istuu muiden juttuja kuuntelemassa, ja saattaa erityisen typerän vitsin kuullessaan jopa nauraa hieman.

kuva kopioitu lisenssillä CC BY-NC 2.0, freeparking©2019 ✤ Hemsbury Stables ✤ - suntuubi.com